VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ – ACIE
VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER

VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ

VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZVIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ
Kan I huske sidste efterår, da Tine, Chris og jeg var i spa i Budapest? Det var én af de bedste rejseoplevelser i hele mit liv (big words, I know.. men det er altså sandt). Efteråret havde været virkelig hårdt og stresset og jeg lå syg i 1½ uge inden vi skulle afsted. Heldigvis nåede jeg at blive frisk inden afgang og den her tur i spa var den perfekte start på en virkelig god weekend. Både fordi det var fantastisk at lade kroppen blive blødt op af det varme vand, men også fordi jeg var afsted med to af mine bedste veninder, og vi grinede så meget, at jeg havde ondt i mavemusklerne på resten af turen. Det var som om, at det hele bare løste op – al stress og sygdom forlod kroppen og blev istedet afløst af varm afslapning. Ak ja. Sådan en tur kan jeg godt anbefale – så dermed også et tip om at I kan vinde et spaophold på berømte La Reserve i Schweiz til en værdi af 25.000kr, i forbindelse med “Mere Energi”-kampagnen. I kan deltage lige her 🙂

Indlægget bringes som led i mit ambassadørskab for “Mere Energi”-kampagnen. Det kan I læse mere om HER 🙂

5 kommentarer

 • Anette

  Er gigtplaget, så dette ville gøre underværker for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hehe, jeg troede, det var babser i fri natur på andennederste billede:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig lækkert ud.. Gode billeder der:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  OMG det var jo så nice! Lad os gøre det igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk store ord, når du ligefrem beskriver det som en af de bedste rejseoplevelser! Men jeg kan nu godt forstå dig. Tilpas mængde afslapning, eventyr og venindetid – hvem er ikke fan?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER