Inspiration // Julegaveønsker 2013 – ACIE
Indretning // HAY About a Chair

Inspiration // Julegaveønsker 2013

1. Glasklokke fra Notradame // 2. Mags SOFT sofa fra HAY // 3. Sorte mellemlange støvler fra EMU // 4. Sengetæppe fra HAY i mintgrøn // 5. Cashmere beanie fra Toogoodtobebasic i grå eller sort // 6. Jeg har sprunget 6 over og lader som ingenting… // 7. Cashmeretrøje fra Magasin // 8. Royal Copenhagen Blå Elements frokosttallerkner // 9. Mini Sparkle øreringe fra ByBiehl // 10. Klassiske sorte Pigalle 100mm i sort eller nude.

Én af jer efterlyste forleden lidt inspiration til juleønsker – og hvad I ønsker skal I få (… pun intended), så ovenfor ser I nogle af mine. Der kommer sikkert flere til som vi nærmer os d. 24. December, men dette er da en start.. Mine juleønsker ender altid med at være sådan nogle ting, som man ikke liiiiige får købt i løbet af året – fordi de ikke virker presserende, men snarere er klassiskere (.. som man jo egentlig burde prioritere, men det er en anden snak). I år ønsker jeg mig halvdelen af HAY til min lejlighed (.. you can call me yuppie), varme ting i cashmere, et par varme EMU-støvler, som jeg kan bruge til og fra job, frokosttallerkner fra Royal Copenhagen, fine klassiske øreringe og et par helt klassiske sorte eller nude pigalle til kontor- og aftenbrug… På en eller anden måde hører de vel bare til den corporate garderobe om man vil det eller ej, non?! 😉 Er I begyndt at tænke over juleønsker endnu, eller er jeg alt for tidligt ude?! (… det er iøvrigt meget out of character, men nu blev jeg jo spurgt.. så altså).

7 kommentarer

 • haha! fine ønsker; rigtig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at se at de nye byBiehl Mini Sparkle øreringe er med blandt dine juleønsker. Det er vi glade (og lidt stolte) over at høre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Narj, man kan aldrig være for tidligt ude. Jeg ender ofte med at sidde i sidste sekund og lynønske mig ting. Det er som om, man ikke kommer på de bedste ting under pres fra forældre, så virkelig dejligt med noget tidlig inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da så lidt – og også tak for inspiration til indlægget herfra:) Spørg endelig igen, hvis du har forslag – dem kan man aldrig få for mange af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en idiot, men magtede ikke at lave det om;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahhahahahaha det med 6´eren er det bedste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Mange tak for indlægget. Det var mig der manglede inspiration og det fik jeg bestemt. Mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning // HAY About a Chair