Selfie // Pandehår og peplum – ACIE
NEW IN // BYBIEHL "MINI SPARKLE" ØRERINGE

Selfie // Pandehår og peplum

Nu brokkede jeg mig forleden over det ny-anskaffede pandehår – det skal ikke være de sidste ord, der bliver skrevet om det. For sandheden er, at jeg egentlig er godt tilfreds med det – bare ikke lige når det er søndag og/eller regnvejr. Men jeg tænker, at det er the price to pay. Billedet foroven er fra imorges og således altså sådan jeg ser ud idag. Med velfungerende bangs and all. Så det får I lige på et selfie, der iøvrigt indeholder (udover mit badeværelse som ufotogen backdrop.. sorry ’bout that) Isabel Marant for H&M-sweatshirten (jeg har jo sagt, at jeg aldrig tager den af..), sort peplum-nederdel fra H&M og på fødderne har jeg de frynsede Marant for H&M-støvler. Sikke jeg H&M’er den idag, hva’!?

13 kommentarer

 • Meget almindelig – jeg har den i 40 og den passer fint, og svarer meget godt til den størrelse min mås plejer at bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Skal lige høre hvordan du synes nederdelen er i str.? 🙂
  Lækkert outfit i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej den er fra Isabel Marant-kollektionen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  er sweatshirten fra divided og er det den til 79kr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det super fint, både pandehår og outfit. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H&M holder også 😉
  Jeg har selv lige fået pandehår igen i mandags – og jeg elsker det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Wallin

  Nårrrh ja er også P…. misundelig på de dersens støvler…. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Wallin

  Er viiiiild med pandehåret! Rigtig godt til dig!
  Jeg har selv naturlige krøller og det går desværre ikke så godt i spænd med pandehår (og regn og slud osv) MEN måske man skulle prøve igen nu her, jeg bor i Canada og regner lidt med vinteren står på FROST, og det ødelægger ikke fritsen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak – og jeg har altså heller aldrig været så god til pandehår, så jeg synes bare du skal give det et skud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe tak – og ja, jeg håber virkelig, at vi bliver lidt bedre søndagsvenner med tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER bangs. så pænt til dig!! Er især vild med det lidt lange til dig.. Og apropos søndags-uglet-bangs.. det vænner man sig hurtigt til! Jeg har haft pandehår i over 1 år nu.. og elsker det stadig! Det giver lidt kant..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ihh det ser altså fint ud – pandehåret, outfittet og det hele! 🙂
  Mit pandehår nægter… 🙁 Jeg ligner en trænger til at få gardinerne trukket for, når jeg forsøger, så jeg opgiver… 😉 Men kunne jo printe dig ud, medbringe til frisør med et : vil-gerne-ha-hår-magen-til, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // BYBIEHL "MINI SPARKLE" ØRERINGE