De perfekte sko til julefesterne – ACIE
Outfit // Grå og doven

De perfekte sko til julefesterne

De perfekte sko til julefesterne

De af jer, der følger med på Instagram (@acieagurk) har allerede set disse, da jeg delte dem igår, men de er efterfølgende røget med hjem, og så tænker jeg, at de godt kan tiltuske sig en plads i dette forum også. De er fra Aldo og jeg fandt dem på tilbud, men hvis der er nogen af jer, der ikke lige bor i nærheden af en Aldo så kan de fåes på Asos (husk tricket med at betale i GBP – desværre har jeg ikke set nogle aktive rabatkoder lige for tiden).

Anywhoodles – jeg har længe gerne villet have et par nude heels (blandt andet sukkede jeg jo længe over disse… det virker bare dumt med sandaler om vinteren), og selvom jeg gerne have slået til på et par magen til Papirkjolens Loubs (… meget gerne endda… haps), så venter den dyre søde juletid ligeom hjørnet, og jeg må hellere prioritere midlerne accordingly:) Så nu blev det altså disse – jeg kommer til at bruge dem med sæsonens mange små kjoler. Jeg er jo en ‘LBD-kinda-gal’, og så er det skønt med noget nogle heels, der ikke er sorte, men som stadig er klassiske…. Og det minder mig iøvrigt om, at jeg burde lave et indlæg med inspiration til julefester og nytår – det kommer!

De perfekte sko til julefesterne

17 kommentarer

 • Lika

  Herligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo så flotte!! Alle burde have et par nude hæle i garderoben 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare smukke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg regner heller ikke med at skulle spadsere lange ture i dem, men til fest tænker jeg at de er fine – indtil de ryger af, når jeg skal ud og danse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm.. Det problem har jeg aldrig haft – omvendt finder jeg at stilletter med ankelrem er enormt uflatterende på mine ben (som pludselig ser korte og tykke ud.. hvilket er ærgerligt, for det er så pænt). Faktisk har jeg været lidt bekymret for om disse vil gnave i hælen – har du overvejet en “forfods”-pude eller en sådan en hæl-pude? Umiddelbart tænker jeg om du køber skoene lige lidt vel store og at det er derfor – lidt ekstra komfort, der samtidigt kan hjælpe med at skoen lige bliver marginalt mindre kan måske hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nemlig – familiejul på Kajen. Det bliver rigtigt hyggeligt – og Pix er efterhånden så stor, at jeg regner med, at han går helt i spagat over alle de gaver han får. Det bliver en fest 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Tak, Acie. Haha ja små pilfingre skal der også være plads til. Og hvor spændende at holde jul sådan selv og være vært – det skal nok blive skønt. Skal du fejre jul med niece og nevø?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine. Jeg bliver helt misundelig kan overhovedet ikke gå 1 meter i den hæle højde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Smukke, smukke stiletter. Men hvordan undgår du, at dine fødder ‘svupper op’, når du går? Jeg har givet op på stiletter uden ankelrem 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha.. Lidt, men jeg lader den passere;) Der er fra Miss Etoile – har set det i Bahnes onlinebiks, men det fås også i butik og i Magasin. Og kuglerne er faktisk bare fra Søstrene Grene – praktisk når man skal holde jul med en 3årig pilfinger… “Hva’ deeeeeeeet?” *crash*.. Ak ja:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fra Miss Etoile, som forhandles i magasin og Bahne, og laver de fiiiiineste og girly ting. Alt fra fine cupcake-forme og søde kage-skilte til papirkugler i forskellige størrelser og altså også er juletræ, som det jeg har købt.. Mit er det lille og koster 30kr:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Fiiiiine!! Og fine kugler også (øj det lød en anelse forkert 😀 ) – hvor er juletræet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Nøøøj de er flotte! Men fordi det snart er jul så vil jeg faktisk virkelig gerne vide hvor papirjuletræet er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ahh, I see, tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASOS egen vekselkurs er dårligere end de fleste bankers.. Betaler du i DKK skal du altså af med godt 560kr, mens betaler du i GBP skal du af med godt 530kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Meget fine 🙂 Hvad er fidusen ved at betale i pund?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smuk stillet – dem må jeg hellere lige se nærmere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit // Grå og doven