NOGET OM PUMPS & 20% RABATKODE TIL ASOS – ACIE
Outfit // Pels og lammeuld

NOGET OM PUMPS & 20% RABATKODE TIL ASOS

NOGET OM PUMPS & 20% RABATKODE TIL ASOS
Jeg elsker pumps. Punktum. Både til fest, men også til hverdag. For mig er skoene et bærende element i ethvert outfit – jeg forstår, nok ikke dem, der kun har nogle få sko at vælge imellem;) Lige nu drømmer jeg om, at have pumps i alle regnbuens farver, og jeg er én af dem, der har en lille samling pumps stående på kontoret, så jeg kan skifte alt efter lejlighed, outfit og humør. Til hverdag går jeg typisk i nederdel eller jeans – pumps fungerer til begge dele, og ofte kan man skaje lidt mere ud på fodfronten, når man (som jeg) ellers ikke er verdens mest sprælske menneske. For tiden består mit favorit outfit af mine sorte yndlings-pumps, et par gode jeans, en sweatshirt og klassiske smykker. Det er casual chic, og jeg lever nærmest i det – burde virkelig få taget et billede på en hverdag snart. Det er på listen. Nuvel. Tilbage til rabatkoden – i hele weekenden får I 20% på Asos ved at bruge koden WKEND20. Shop løs 😉

 

5 kommentarer

 • Til dem, der ikke har gjort sig så meget i Aos-shopping, kan jeg virkelig anbefale deres eget mærke. Virkelig god kvalitet til meget rimelige priser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hovsa ja! Rigtig sko, forkert farve! Jeg skynder mig hjem foran computeren og får det fikset:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Link 8 er en snyyyyyder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, til billede på en hverdag! Selvom jeg selv er mere til sneakers end pumps, så er det altid godt med lidt inspiration, hvis nu jeg en dag skulle foretrække pumps over sneakers 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Älskar de navy med kilklack…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit // Pels og lammeuld