OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL – ACIE
Indretning // Marmor på budget

OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL

OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL
Av.. Det blev et af de sene. Og et af dem, der bærer præg af, at antallet af timer med dagslys er alt for lavt. Nuvel. Det blev efter bedste formåen. Slap dag på kontoret (er jeg den eneste, der mentalt nærmest allerede er gået på juleferie?) efterfulgt af indkøb til julemiddagen. Et projekt der kan tage livet af selv de mest hårdføre. Og så endda lige i myldretiden. Av min arm. Stressede forældre, trætte børn, trængsel ved køledisken. En udholdenhedstest af stort format. Nå. Men sådan her så jeg altså ud. Jeans og cashmere-sweater. På kontoret blev det parret med pumps. Ude i den barske virkelighed, med Isabel Marant sneakers og min nye frakke fra River Island, som er hvid og fluffy. Jeg føler mig lidt som en oversize human teddybear, når jeg har den på – og det er sagt i den mest positive betydning, for Guderne skal vide, at der er mange andre og langt mere træls ting, man kan føle sig som, når man sådan tripper rundt og er agurk.

OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL

7 kommentarer

 • Hey. Bog. YAY! Excited 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehehehe – jeg har vist skrevet de eksamensopgaver jeg skal i min levetid 😉 Men tusind tusind mange tak – rosen for mine ord er den, der betyder allermest for mig, så det glæder mig mere end du aner!

  En dag kommer der en bog. Det gør der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak lille Bloui <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arw, I er søde! Den bedste ros er absolut den jeg får for mine ord, så tusind tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig med Silje! Det er nogle fantastiske ord der kommer ud af din hånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fiiiiiiiiiin!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Jeg må sige at jeg er stor fan af dit sprog og dine formuleringer! “Tripper rundt og er agurk”… Skriver du ikke lige min eksamen om identitets forandring i det senmoderne? Jeg tror du formulerer dig langt skarpere end jeg pt. !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning // Marmor på budget