Hairspiration // Hverdags-frisure med et twist.. – ACIE
OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL

Hairspiration // Hverdags-frisure med et twist..


Fnis.. Overskrift. Pun intended. Sidste dag inden ferien og humøret (og humoren, ditto, tydeligvis) er i top. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer én af mine yndlings-frisurer, som redder mig gang på gang. Også idag. Løs og alligevel opsat. Fint og alligevel uformelt. To snoninger samlet af en tranparent elastik i nakken – det holder hele dagen og får håret væk fra ansigtet – to attributter, som absolut er guld værd, når hverdagen er travl. En anden favorit har jeg tidligere vist HER (ét af mine absolut favorit-billeder ever, iøvrigt) 🙂

Sidste dag inden ferien skal bruges på at ordne de sidste ting inden julefreden sænker sig over kontoret og så håber jeg på at kunne gå lidt tidligt. Jeg har i løbet af de sidste par uger fået opbygget et solidt arsenal af julepakker (gave-køb over internettet må være karrierekvindens juleredning, non!?), og jeg priser mig lykkelig over at blive hentet senere, så de ikke skal fragtes hjem til Kajen i B-toget. Ah. Jeg håber, at jule-ferien også er lige rundt om hjørnet for jer:)

7 kommentarer

 • Rikke

  I mit næste liv vil jeg have dit hår – hair envy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit nytårsforsæt: jeg burde lege noget med frisurerer (og den udo der er helt klart en løsning jeg må prøve an!)
  Rigtig god juleferie! 😀

  Xenia
  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gik på juleferie i onsdags, total skønt efter december med arbejde, eksamen etc. Så nu nyder jeg lige julefreden, inden mine næste tre dage står på hårdt arbejde. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg burde så meget gøre noget nyt med håret! Måske jeg skal prøve den her til brunch-føller i morgen 🙂
  Tak for tippet 😉
  /Camilla
  Jeg har en lille giveaway kørende på bloggen – kig forbi 🙂
  http://cfashion.dk/3-advent-konkurrence/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straa

  Det er også en klassiker hos mig! Går i både nyvasket og dag gammelt hår, får pandehåret væk men viser stadig det resterende! Verdens bedste frisure!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Topsy tail vol. 2 🙂

  Juleferien er også ved at indfinde sig her – jahuuuu…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL