Outfit // lille Juleaften i striber og støvler – ACIE
Hairspiration // Hverdags-frisure med et twist..

Outfit // lille Juleaften i striber og støvler

Outfit // lille Juleaften i striber og støvlerOutfit // lille Juleaften i striber og støvlerOutfit // lille Juleaften i striber og støvler

Støvler – Billi Bi // Jeans – Vero Moda // Sweatshirt – Moss Copenhagen // Frakke – Selected Femme // Taske – Balenciaga // Sunnies – Forever21

Årh.. Hvilken smuk lille juleaften – min juleferie startede i fredags, og dagen idag føles derfor som den første rigtige feriedag. Helt fantastisk med godt vejr, lys og solskin. Så mangler vi bare frostgraderne og måske et lille drys sne i nat – så er julevejret perfekt;) Weekenden er blevet brugt på julerier – julefrokost med venneslænget, snaps og pakkeleg, de sidste gave-indkøb og familiehygge med store og små.

Lille juleaften tilbringes i skrivende stund på sofaen. Men om lidt skal jeg igang – der skal både bages vaniliekranse, laves rødkål og skrabes små kartofler inden det helt store madlavningsprogram går igang i morgen aften, for i år er der dømt jul på Kajen for alvor. Derfor får jeg også besøg af mine to små yndlingsnisser lige om lidt. Pix&Nix. Til juletræspyntning, æbleskiver, sofahygge og juleknas.. Og sidstnævnte har jeg faktisk været overordentlig flittig med i år – så sving lige forbi bloggen senere, så byder jeg på 3 forskellige slags julegodter:)

 

5 kommentarer

 • Lika

  Sejt Acie – håber alt bliver vellykket, men det skal det nok blive. Du er sikkert en haj til sådan noget 🙂 Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De bliver skrevet nu! (og sønderjysk knas lyder nu heller ikke værst!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mor kommer også med en and og min bror med ris á la mande, så jeg får nu også lidt hjælp;) Men altså – flæskesteg, rødkål, brunede kartofler, hvide kartofler og diverse knas; det står jeg for:)

  Glædelig jul til dig også – og tak for endnu et hyggeligt år. Det er dejligt, at du hænger med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du kører med klatten, Acie! Jeg byder også min familie velkommen til jul hos min kæreste og jeg for første gang i år – meeen jeg har nok valgt den nemme variant. Mine forældre kommer nemlig og hjælper med (laver det meste af) maden. De ER trods alt bedst. 🙂 Jeg må se dem over skulderen, så jeg snart kan tage den seriøse tjans. Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg glæder mig til at se dine bud på juleknas! Vi skal selv i gang her i det sønderjyske om lidt, og det er altid rart med noget inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hairspiration // Hverdags-frisure med et twist..