Et julekort // Fra mig til Jer – ACIE
3 x juleknas // Flødekarameller, chokoladekarameller og lakridskonfekt

Et julekort // Fra mig til Jer

Et julekort // Fra mig til JerDer er altid noget helt særligt over den 24. december. Juleaften. På Kajen er det meste under kontrol. De små kartofler er pillet, ovnen ved at være klar til steg, rådkålen ordnet, bordet dækket og pakkerne pakket ind. Nu er der endelig tid til et lille glas rødvin i sofaen. Det helt store ‘året der gik’ vil jeg gemme til nytår, for Guderne skal vide, at 2013 har været fuld af eventyr.

Idag vil jeg tilgengæld sende en tak. Til alle jer, der stadig følger med. Jeg er klar over, at sådan noget kan lyde som en lidt slidt floskel her i blogland. Men jeg er en gammel rotte – også i denne digitale henseende. Ikke mange kan prale af, at have ligeså trofaste læsere som jeg, for kun ganske få, har haft dem ligeså længe som jeg har. Så tak. For at I fortsat følger med. Er hyggelige i mit kommentar spor, byder ind, inspirerer, kommer med velmenende råd, er kritiske og skriver hej. I bærer en større del af værket end I nogensinde vil forstå – så tak. Tak. Og rigtig glædelig jul.

 

9 kommentarer

 • Jeg synes, du er en dejlig, gammel rotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Håber du havde en god aften Acie. Der er så hyggeligt at følge dig. Og så gammel er du heller ikke ;0). Jeg er f.eks. ældre end dig ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Selv tak – fordi du passer en velskrevet, personlig og supercool blog der altid er værd at klikke ind på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • glædelig jul acie 😀 håber du havde en lækker aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kan kun tilslutte mig dit fine julekor af glade læsere. Rigtig god jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og glædelig jul tilbage på Kajen! Det er bestemt en fornøjelse at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul Acie! Tak fordi du er still going strong 😉
  Håber aftenen er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Rigtig meget selv tak, det er fortsat en fornøjelse at følge dit agurkeliv 🙂 Håber du får en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv tak 🙂

  Glædelig jul og hav en skøn aften på Kajen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 x juleknas // Flødekarameller, chokoladekarameller og lakridskonfekt