7 HURTIGE – ACIE
Gaveregn

7 HURTIGE

7 HURTIGE

Nå Agurk – hvordan står det til? Jo tak, jo tak. Lige nu er jeg svært tilfreds med at det er fredag – jeg når at ramme 60 timer på jobfronten denne uge, og har hoppet mellem hovedstæder oven i lanceringen af Stylista, så jeg er en lille smule mast nu.

Ja det er klart. Hvad har været den største udfordring i forbindelse med lanceringen? Uh, der har været mange, og jeg tør ikke rigtigt udtale mig, før vi er helt i mål. Man skulle jo nødigt jinxe noget. Men det er klart, at importen af mit gamle indhold har trukket en del tænder ud og kostet nogle teknikmennesker nogle grå hår. Og nogle servere lidt overarbejde. Og så mangler vi også stadig at få fikset den rigtige URL (så I skal ikke tage jer for meget af den nuværende.. brug helst bare www.acie.dk 🙂 ).

Og hvordan synes du så det nye er blevet taget imod? Helt overvældende! Taget i betragtning hvor beta-agtigt det hele var/er, da vi åbnede sluserne (helt ærligt, havde vi nok ikke gjort det så tidligt, hvis ikke vi var nogen – ahem – der havde været digitalt hjemløse siden d. 1/1), så kan jeg slet ikke forstå, at folk er så positive og at opbakningen er så stor. Blogs er jo lidt et fælles læser/blogger-projekt og læserne føler derfor tit også ejerskab over bloggen; det er ikke altid, at forandringer tages lige ved imod, så jeg er overrasket over hvor positiv en oplevelse det har været!

Det er skønt! Hvad kan vi så forvente, af din blog fremover? Hmm.. Meget det samme, som I nu er blevet serveret i 5½ år. Det er klart, at jeg udvikler mig sammen med min blog – I har fulgt mig som studerende i Stockholm, været med da jeg var på eventyr i LA og nu følger i med, som jeg klatrer op ad karrierestigen og bruger weekenderne i langsomt tempo med madlavning og redebygning. Fra ung, fri og lykkelig til.. well… ældre, sat og stadig lykkelig;) Det har dog været rigtig rart med lidt luftforandring – jeg kunne mærke, at der måtte ske noget nyt, hvis ikke jeg skulle køre helt fast. Sådan er det jo, når man har været igang i så mange år.

OK – har du nogle konkrete ting i pipelinen lige nu eller må vi vente og se hvad tiden bringer? Både og… Jeg har nogle indlæg, der har ligget siden min lille blog-ferie her i starten af januar, og ventet på at blive udgivet. En gennemgang af 2013s rejser, en rigtig januar-opskrift på hvedefri lasagne og en af mine yndlingssalater, et indlæg om et suit jeg ønsker mig og et outfit jeg har haft på. Den slags. Men derudover så fylder jeg også bare på, som det nu falder mig ind. Det har altid været sådan jeg har blogget.

Det lyder godt. Sker der ellers noget spændende hos dig for tiden, som vi ikke har hørt om? Åh. I hører jo det meste – men et par highlights er at jeg er igang med at købe bil, holder hvedefri måned og at der kun er 3 uger til jeg skal på skiferie. Det bliver herligt!

Og til sidst – hvad skal der ske i weekenden? I aften skal jeg ud og spise og i biografen og se “the Wolf of Wall Street” og derudover skal jeg til brunch på Rungstedgaard (verdens bedste forældre rammer i weekenden deres 49. bryllupsdag. Ding dong sejt!) og søndagshygge med Tine, Chris og Cathrine – Sof er jo i New York, så hende må vi undvære. Og så skal jeg sove. En hel masse. Og have lidt styr på det nye her på Stylista:)

15 kommentarer

 • mettejorgensen83@gmail.com_1

  PS: Hvilken bil har du købt? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mettejorgensen83@gmail.com_1

  Sikke et hyggeligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Nej overhovedet ikke:) Jeg har bare haft lidt travlt i den her weekend, og så kan det være svært at nå det hele. Har både været ude og købe bil, i biografen og se “The Wolf of Wallstreet”, til brunch på Rungstedgaard og til housewarming hos en kollega, så det er kun derfor, at det lige nåede at blive søndag eftermiddag, før jeg tjekkede ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Du er så sød Sofie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tusind tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Det er på vej – jeg skal også selv lige huske, hvor jeg egentlig har været;) #firstworldproblems

  Og dejligt – at du kunne lide det. Lidt et skørt format, men nogle gange kan det blive så rodet ellers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hyggeligt indlæg 🙂 Mærkeligt spørgsmål måske, men holder du fri hver weekend? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofievaupel@gmail.com_1

  Dejligt med 7 hurtige fra verdens bedste AC! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fedt indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lauragraens@gmail.com_1

  Hvor er det vildt at du har været i gang med bloggen i 5 1/2 år! Well, du gør det stadig godt! Vil se frem til indlægget med 2013’s rejser – for jeg kan ærlig talt ikke heeelt huske hvad 2013 bød på af rejser… Godt med en opsummering for os glemsomme 🙂 Synes btw at det her indlæg var ret hyggeligt! Det var lidt som at stille spørgsmålene selv. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Jeg har planlagt det til udgivelse senere idag, så du skal ikke vente så længe. En gang i eftermiddag (kan ikke lige huske hvad tid præcis – men tjek forbi senere) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  JAAAA lasagne – jeg glæder mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • contact@tinestrange.dk

  ELSKER hjertet! Jeg hjerter ALT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Wooot woooot! (og tak for hjertet?!?!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • contact@tinestrange.dk

  Jaaaaaa søndagshygge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveregn