Outfit // Gråt i gråt – ACIE
Rejser // 2013 i eventyr

Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

Jeg uploadede dette billede på Instagram tidligere (@acieagurk – I følger vel med? 😉 ), men det kvadratiske format koster altid et par afskårne fødder, så jeg tænkte, at et billede med  fødder kunne være fint her i dette forum. Når det er sagt, så håber jeg virkelig på snart at få taget nogle ordentlige billeder til jer – det er som om de mangler lidt i disse mørke måneder og så bliver balancen helt skæv. Anyhow. Sådan ser jeg altså ud i dag. Gråt i gråt. Iført halskæde fra Second Female (gammel, men lignende på udsalg HER – adlink), sweatshirt fra Kenzo (adlink), ny nederdel fra H&M (i sort HER – den grå findes vist kun i fysiske butikker) og sko fra Isabel Marant (kan kun finde den lyse mode online, men de er tilgengæld også på udsalg HER – adlink). Da jeg gik ud af døren kunne jeg ikke beslutte mig for, om det var ret tjekket eller ret kikset at iføre sig forskellige grå nuancer, men håbede på det sidste. Jeg skal nemlig filmes ude på Stylista-redaktionen idag (og så er det jo rart nok, ikke at ligne en dør). 

11 kommentarer

 • Charlotte

  Lækkert outfit. Jeg er vild med sweatshirten.
  Hvad str har du valgt den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tak. Den ser super lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ih tak – det er blevet lidt langt, men det er egentlig nok sådan jeg bedst kan lide det. Det er for besværligt med det korte pandehård… sagde den dovne;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tusind tak – jeg fik også overbevist mig selv om, at det egentlig var ret fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Den er fra River Island – er super glad for den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Åh ja.. bedre held næste gang, Agurk 😉 #typo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieIH

  Det ser meget fint ud. Også dit pandehår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Gråt i gråt lyder så kedeligt, men det er det jo slet ikke. Super flot outfit og super flot Agurk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  lagde jeg også lige mærke til haha!
  du ser knagme godt ud AC!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er frakken fra, fine Acie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Du håbede det sidste? At det var ret kikset? 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejser // 2013 i eventyr