Tip // Fine notesbøger på budget – ACIE
Inspiration // Isabel Marant x H&M boots

Tip // Fine notesbøger på budget

Tip // Fine notesbøger på budget

Tip // Fine notesbøger på budget

Jeg skrev for et par uger siden om min kærlighed til ord… og den hamstring af små notesbøger den kærlighed har affødt.. Jeg elsker små notesbøger – til det vigtige, til det ligegyldige, til det konkrete, til det diffuse. Og forleden fandt jeg altså nogle flere fine til samlingen – jeg skal nok få dem fyldt ud med tiden, så det gør ikke noget, at jeg efterhånden har et ret solidt lager. De her kommer fra Søstrene Grene og koster 12,48kr per styk. Det er jo til at overse, så jeg nappede alle tre stykker. Jeg har fundet disse i Søstrene Grene ude i Waterfront i Hellerup, men mon ikke de fåes over det meste af landet?

15 kommentarer

 • blog@acie.dk_1

  Det er forskelligt – de her er nappet ude i Waterfront i Hellerup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Intet er bedre end når notesbøgerne også kan være dekorative indslag i ens indretning – men speaking of marmor, har du så set budgetalternativet til HAY-bakken som jeg tippede om her: http://stylista.dk/blog/acie/indretning-marmor-p%C3%A5-budget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Hahahaha – so true, so true!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ovra, det lyder også pænt!! Jeg må forbi en anden Søstrene Grene og se om de tilfældigvis har nogle af de andre versioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Åh – jeg elsker hardback notesbøger. De andre bliver hurtigt så slidte, synes jeg:) Og ja! Afsted med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Samme her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Haha – hvis ikke du bruger dem, så skal du hellere lade dem blive i butikken til os der gør 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Acie 😀

  Jeg har det præcis på samme måde. jeg har en million notesbøger og udfylder dem med alt mulig mærkeligt og en helvedes masse post-its i alle farver. 🙂 Marmor-bogen er så smuk! Hvilken søstrene grene går du i? synes altid den på strøget er fuldstændig rippet for goodies, når jeg er derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mypassions@live.dk_1

  De er nemlig ret så fine og lækkert med den i marmor look 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina.hoerup@hotmail.com

  Hvad skulle pastelfarvede hjerter dog gøre uden Søstrene grene? Jeg er ihvertfald også fan! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • www.NinaLilla.wordpress.com

  Jamen de er ikke til at stå for. Jeg flåede også et par i kurven forleden, blandt andre den marmorfarvede, som lige nu slår sine folder som stilleben med en lille lyngbyvase ovenpå. Så er det næsten som at have den dyre marmorbakke fra Hay (men også kun næsten).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Hagemann

  De er virkelig så fine. I Aalborg har de lidt flere versioner – jeg har i hvert fald købt en hvid med guldstjerner og den fineste lyserøde med guldstreger på. Dog overvejer jeg lige, om jeg ikke også bliver nødt til at have dem, du har købt. Man skal vel aldrig gå ned på notesbøger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lauragraens@gmail.com_1

  Eeeej, de er jo så fine! Jeg er normalt mere til paperback notesbøger fremfor hardback, men når motivet er så fint, pastelfarvet som det her, så kan jeg næsten ikke la være. Jeg må i Søstrene Grene snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har netop også lige købt dem, kunne simpelthen ikke vælge hvilken jeg ville ha, så alle 3 røg med hjem. Så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  IH hvor er de pæne! har jo lyst til at købe dem, selvom jeg ikke bruger notesbøger!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration // Isabel Marant x H&M boots