Agurkeliv i fotoglimt – ACIE
Tip // Fine notesbøger på budget

Agurkeliv i fotoglimt

Hov… Jeg faldt lige i et hul igår – forklaringen er den samme som altid. Life happened. Så min blogfri dag igår kan nu tjene som en undskyldning for at vise nogle glimt fra, netop, mit liv. De af jer der følger med på instagram (@acieagurk) har nok set de fleste af billederne før – men ikke dem alle:) Og jeg synes nu også, at det er hyggeligt, at se dem samlet fremfor i et flow der opdateres mere eller mindre jævnt. Så ja – her er et par glimt fra agurkelivet.

Agurkeliv i fotoglimt

Jeg har spist mange vafler af den slags der er uden hvede – de redder mine weekender og tager toppen af de værste kage/bagerbrøds-cravings. Haps. Måske jeg burde dele en opskrift?

Agurkeliv i fotoglimt

Og så har jeg gået meget i lyserød frakke.. Den var nu et godt køb, selvom jeg lige skulle overvinde mig selv lidt. 

Agurkeliv i fotoglimt

I mit soveværelser bor den her sag. Den flytter lidt rundt alt efter funktion og humør, men jeg er meget glad for den – og har købt den her.

Agurkeliv i fotoglimt

… og så fik jeg endelig taget mig sammen til at få bestilt nye visitkort – den slags skal jo til, når man sådan skifter det digitale hjem ud med et nyt.

Agurkeliv i fotoglimt

Jeg drømmer stadig om de fantastiske pizzaer jeg ondulerede i Italien – mhmmm… Det er det værste ved det der hvede-problem jeg har; tænk at man skal undvære pizzaer! Og nej – blomkålsvarianten er virkelig not the same thing.

Agurkeliv i fotoglimt

Jeg tæller dagene til påskeferien, hvor jeg sammen med alle dem jeg bedst kan lide, skal på tur i Alperne – spise raclette, heppe på Pix-on-skies, gå ture med Nix i vognen, holde Skjorten i hånden, køre om kap med min bedste legekammerat og skåle i rødvin med los parentals; lyder det ikke bare som et vindende ferie-koncept? Jeg glæder mig!

Agurkeliv i fotoglimt

Og så skal jeg rende rundt og se ud som jeg gjorde i uge 6 – A-frames, hjelmhår og ét stort smøret smil… Min vigtigste accessory når jeg er på ski;)

Agurkeliv i fotoglimt

På Valentines Day havde jeg krøllet håret og taget mine højeste hæle, en LBD og mest forelskede øjne på… den gik – needless to say – rent hjem.

Agurkeliv i fotoglimt

Og jeg kørte det (lidt kvalme koncept, som Valentines jo er) ned med byens måske bedste burger og adskillige cocktails på Salon39. Det er ikke sidste gang, at jeg har været der forbi:)

 Agurkeliv i fotoglimt

Og hallo, man er en heldig agurk, når der pludselig lander sådan et par pæne pumps på ens skrivebord… Jeg elsker pumps, det ved I, og snart har jeg en samling der strækker sig over alle regnbuens farver. Disse vil jeg bruge med alt fra jeans til små sorte kjoler:)

Agurkeliv i fotoglimt

 Og før det hele nu bliver for lyserødt, så gik jeg helt i grå forleden…. Fandt ny inspiration til styling af Isabel Marant pour H&M-støvlerne og hoppede i nederdel og sweatshirt. Lige borderline i forhold til hvad mit kontor-liv kan klare men ok – en gang imellem må man skaje lidt ud;)Agurkeliv i fotoglimt

Til dining week var jeg i Zoologisk Have – så dyrene efter lukketid og sluttede af med 3 retters lækker mad… Mange giraf-jokes lå på tungen, men jeg vil spare jer for dem her;)

Agurkeliv i fotoglimt

Og så har jeg været til tandlæge… Hos tandlægerne i Studiestræde, hvor Jesper holder til – jeg har gang i et tandprojekt, som I nok skal høre mere om senere hen…. Men noget af det mest tankevækkende, som Jesper gjorde mig opmærksom på, er at man skal huske at svinge forbi tandlægen, når man fx holder op med at spise hvede (det’ mig…). Eller iøvrigt skifter kost – og det er der jo mange af os, der typisk gørher i starten af året;) For skift i (mad)vaner kan betyde skift i bakterieflora og/eller deres vækstbetingelser – og så kan man risikere pludselig at få huller, selvom man børster præcis som man plejer. Jeg har aldrig tænkt over at mindre hvidt brød og pasta kunne koste et hul i tænderne….

18 kommentarer

 • maria

  Hej Acie, får du penge/gratis tandlægebehandling for at reklamere sådan for din tandlæge? Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Er nederdelen er gammel sag? Den er superfin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Den er bare fra H&M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Jeg har fået trykt dem hos Moo, men designet har jeg selv lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Det er så hyggeligt, at du altid er fuld af ord søde Laura!! 🙂 Og ja – afsted til Salon39 med jer. Perfect date spot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tusind tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Sweatshirten er fra Isabel Marant pour H&M og nederdelen er fra BikBok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ah du er sød! Lover at få lavet vaffelopskrift snarest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Det er noteret og det skal I få! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej acie.
  Hvor er din fine hvide sweatshirt fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe_muz@hotmail.com_1

  Hvor er dine visitkort fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lauragraens@gmail.com_1

  Ulempen ved de her indlæg, hvor du samler alle hverdagsglimtene i et, er at der er så meget jeg vil sige – fordelen er til gengæld at jeg bliver i overordentligt godt humør over de selvsamme hverdagsglimt 😉
  Ja tak til minus hvede vafler. Jeg ELSKER vafler, men det kan altså hurtigt tage overhånd, og de sædvanlige er ikke så gode at overspise af (sådan sundhedsmæssigt altså).
  Og hold op hvor ser du fin ud på Valentines-date! Skjorten er heldig. Tænkt at man kan overstråle sådan en burger. Haha. Nu har jeg så bare lyst til burger. Har faktisk aldrig besøgt Salon39, det må være en fejl. Jeg må i sort kjole og min egen mand i skjorte og så afsted 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ladybugdenmark.blogspot.dk

  Hvor ser du fantastisk ud, på det billede der er taget Valentines dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er den fine sweatshirt og nederdel fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mettejorgensen83@gmail.com_1

  Og hvor er du fin på din Valentinesdate <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mettejorgensen83@gmail.com_1

  Yndlingsindlæg :love:

  Og ja tak til opskriften på vafler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig_dutten@hotmail.com_1

  Ja! Opskrift på vafler, please!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip // Fine notesbøger på budget