Nyt // Polkaprikkede espadriller – ACIE
5 Februar-favoritter

Nyt // Polkaprikkede espadriller

Nyt // Polkaprikkede espadriller

Jeg klikkede disse hjem i sidste uge – det er lidt skørt, for der føles uendelig lang til jeg vil kunne få dem på. De var bare så fine, at de måtte i den virtuelle indkøbskurv så sådan blev det. Nu må jeg så bare væbne mig med tålmodighed – gid man dog også kunne købe dét på nettet;) I kan finde de fine espadriller HER.

2 kommentarer

 • Annemette

  Jeg må simpelthen spørge, hvor den lille glasting og kobber? pladen er fra 🙂 PFT:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Av, hvor er de fine!
  Hvordan er de mon i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Februar-favoritter