Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks – ACIE
Smil... Og kom gratis til tandlæge:)

Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks

Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks

Min weekend startede på absolut bedste sæt tænkeligt – gin&tonics, burgere og store øl på DagH med en veninde (som egentlig startede med at være en kollega og idag er meget mere) og hver vores appendix. Grin, god mad, gå-ben og en lillebitte fredags-buzz. Jeg er i sandhed en heldig agurk:) Og det var altsammen iført mit nye sæt fra Nelly, som jeg er helt vildt ekstremt glad for, og således forventer at tilbringe resten af livet i;) Det er for den nye Leighton Meester (jaja – hende fra GossipGirl) for Nelly-kollektion og I kan finde nederdelen HER og sweatshirten HER.  I var et par stykker, der spurgte til pasform på Instagram og det er meget almindeligt – I skal bare tage jeres helt normale størrelse:)

Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smil... Og kom gratis til tandlæge:)