DIY // Marmor i indretningen

Om ægte kærlighed…

balenciaga-acie-blog-velo-gold-classic-hardware.jpg

Vi mødtes i Paris for et år siden. Den 28. februar, for nu at være helt præcis, så årsdagen er netop blevet fejret. For det var kærlighed ved første blik – og det er ikke hver dag man oplever det. Jeg snakker naturligvis om min Balenciaga Velo i sort skind med Gold Classic Hardware. Den er – uden sammenligning – det item I har set flashet allerflest gange i løbet af det sidste år, for jeg elsker den virkelig. Det er et af mit livs bedste køb og jeg er sikker på, at jeg vil eje den for evigt – fordi den er klassisk, lækker og utroligt smuk:) Og dét er jeg ikke den eneste der synes – i forbindelse med kampagnen “Smag er Smuk”, som jeg fortalt om for en uge siden, udlodder Läkerol sammen med Holly Golightly en (acie-farvet, for at det ikke skal være løgn) Balenciaga-taske. Jeg kunne sagtens bruge endnu en Balenciaga, og jeg kunne sagtens bruge én i en lysere farve end min sorte – det ville faktisk være ret perfekt. Ak ja – sådan kan man jo altid gå rundt og drømme lidt. Og mens vi drømmer videre sammen, kan I finde konkurrence HER! #goodluck 🙂

 

 

(Sponsoreret af Läkerol)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY // Marmor i indretningen