Cravings // 6 pæne espadriller – ACIE
Acie tester // tandblegning

Cravings // 6 pæne espadriller

Cravings // 6 pæne espadriller

 

Ah, jeg elsker espadriller. Sidste år fik jeg købt lidt forskellige par (som jeg faktisk for nylig har smidt ud, fordi de var blevet slidt op… det siger jo både noget om holdbarheden og noget om hvor flittigt de er blevet brugt), og jeg regner med at gentage successen i år. Indtil videre er det blevet til det leo-plettede par fra H&M, men jeg har også et andet par i kikkerten, som jeg går og overvejer lidt. Det er bare lige liiiiidt dyrere, og kræver derfor liiiiidt grundigere overvejelse;) De stribede fra ASOS er nu iøvrigt også virkelig fine… Mulighed;) Skal I have espadrillers i år eller lader i trenden blive i sidste års sommerminder?

6 kommentarer

 • blog@acie.dk_1

  Det er lidt skørt, men jeg er faktisk ikke så pjattet med metaller i mine outfits.. bortset lige fra Tines guld nederdel. Den er pæn. Men ellers ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Åh ja – jeg er også SÅ glad for mine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Det er netop dem, jeg også er lun på;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mine par fra sidste år ryger bestemt på igen i år! De er jo skønne at have på, ligesom udendørs hjemmesko. Har du forresten set, at dem fra H&M også er i bronze? Det må da være lige noget for dig, de er virkelig fine! http://www.hm.com/dk/product/23568?article=23568-A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Elsker dem fra burberry. Har selv lige købt chanel’s i demin, glæder mig sådan til at få gang i dem!

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Uh hvilke har du i kikkerten søde Acie? 🙂 Jeg har lige købt Kenzo’s version, de er geniale!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acie tester // tandblegning