Outfit // Striber til cocktail night – ACIE
Bolig // Et stilleben af kobber, beton og marmor

Outfit // Striber til cocktail night

Outfit // Striber til cocktail night

I var virkelig søde da jeg sidste fredag lagde det her outfit på Instagram – overvældende søde faktisk. Tak for det! Kan stadig blive helt blød om hjertet. I rare damer:) Nå, men jeg tænkte, at jeg godt kunne knytte et par ord til både dét og anledning her i dette forum også. Nederdelen er fra H&M og i butik netop nu (og online HER) – den står i beskedne 199kr og er lille i størrelsen (synes jeg), så tag en størrelse større end normalt. Selv havde jeg parret den med heels fra Zara og en sort trøje fra Monki. Fint, uden at være FOR fint – for det var cocktailnight med vennerne. Først på Vesterbro og siden på Salon39, hvor cokctailsne fik følgeskab af nok Københavns bedste burger, en masse grin og adskillige skål. En fredag aften lige efter mit hovede:)

Outfit // Striber til cocktail night

4 kommentarer

 • Musling

  Åh så fin!!!!’ Hvad str er din nederdel???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så fin, så fin! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Opskriften kan du finde her: http://stylista.dk/blog/acie/simple-sweet

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kage-lover

  Hej Acie! Dette har intet med indlægget at gøre (du ser dog fin ud, som altid!), men jeg leder efter den opskrift på chokolade muffins du har lagt op på et tidspunkt. Da du stadig var på looklab 🙂 Det var noget med at smelte 300 g mørk chokolade i vandbad og resten husker jeg ikke.. Håber du vil være behjælpelig med at finde den frem 🙂 Tak for en inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig // Et stilleben af kobber, beton og marmor