Bolig // Opgrader soveværelset på budget – ACIE
DIY guide // pearl earcuff

Bolig // Opgrader soveværelset på budget

Bolig // Opgrader soveværelset på budget

“Skaaaaat”, råbte jeg forleden med munden fuld af tandpasta, mens jeg stod og børstede løs på badeværelset… “Hvis du lige lader være med at falde i søvn, så kan jeg vise dig mine moodboards for soveværelset”. Jeg ved ikke, hvad han har tænkt lige i det sekund, men jeg er ret sikker på at det hverken indebar “juhuu” eller “nej, hvor spændende!”. Ikke destomindre har jeg altså belsuttet, at soveværelset har brug for en tur. Det bærer stadig lidt præg af hvide prinsessedrømme og en lysekrone, som bare ikke rigtigt passer længere, når man er to. Og når den ene aldrig har haft skyggen af en prinsessedrøm (.. håber jeg!?). Og jeg forestiller mig et gråt/sort/hvidt univers med så lidt nips som mulig og med masser af ro. Mit soveværelse er ret stort (for at ligge i en Københavner-lejlighed), så en lille glasklokke og et par duftpinde kan jeg godt snige ind uden at det bliver overvældende. Skal også passe på, at det ikke bliver for bart. De viste ting er ikke specielt dyre og kan hurtigt opgradere vores soveværelse – og jeg ved ikke, om det var for at slippe for yderligere ‘moodboards’ (.. tænk engang – jeg er blevet én af de kvinder… arme mand), men Skjorten har altså signet af på projektet. Måske ikke lige på de lyserøde elementer, men dem kan jeg jo bare liste ind uden han opdager dem (hvilket ikke burde blive svært – manden kunne ikke se, at vi havde fået ny lampe over spisebordet i tirsdags.. what?!). 

Bolig // Opgrader soveværelset på budget

Bolig // Opgrader soveværelset på budget

 

INDLÆGGET INDEHOLDER ADLINKS

12 kommentarer

 • Line

  Tak for lækker inspiration! Og i øvrigt – tak for dine indlæg her på det seneste, jeg synes virkelig du har lavet nogle virkelige hyggelige og inspirerende indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor det sjovt – det lyder SÅ bekendt! Min kæreste er heldigvis også hurtig til at godkende mine moodboards (nej, dem er jeg heller ikke helt stolt af)… Glæder mig til at se hvordan det lykkes med projekt-sengegavl, som jeg kan læse lidt om ovenover – Sådan en har jeg også planer om at finde til vores nye hjem.
  God weekend 🙂
  Kathrine // http://minmode.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Så fint! 🙂 Det er også lykkedes mig at snige lidt marmor ind herhjemme. Først flere uger senere blev det opdaget med et “Hvornår har du anskaffet det her?”.. ahem!

  Hvor er den fine løveplakat fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  jaaaaaah! Acie! You read my mind! Jeg er _også_ ved at opdatere soveværelset! Læks!
  PS hvor har du dog gemt din DIY-Dorte og Handy-Helle henne i så lang tid? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ih, vi er også netop flyttet og lige præcis soveværelset mangler jeg lidt inspiration til, og det kom jo lige her, mange tak! Sengegavls-diy vil jeg se frem til 🙂 Har i øvrigt lånt din fine idé til skrive/spisebord med kobberben, og det er bare så fint. Er meget imponeret over din kreativitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det bliver fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tusind tak – det er så skønt, når I skriver begejstrede udråb 🙂 Rigtig god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Jeg er glad, for at det kan bruges 🙂 Mit næste DIY-projekt bliver en sengegavl, hvis det kunne have interesse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ja, I know. Lidt skørt. Men han er sød, så man tilgiver jo det meste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Virkelig fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ih hvor lækkert med inspiration til soveværelset. Det er netop det projekt vi er igang med. Vi er lige flyttet så alt laves om ift. vores tidligere bolig. Me like <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Haha hvor er det typisk mænd ikke at ligge mærke til noget så tydeligt som en ny lampe! Min kæreste ser virkelig heller intet når det kommer til lejligheden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY guide // pearl earcuff