ASOS RABATKODE // MY FAVE JEANS – ACIE
Opskrift // Skjortens Heering Cherry Mojito

ASOS RABATKODE // MY FAVE JEANS

rabatkode-asos-acie-blog-jeans.jpg

Jeg har længe sværget til Vero Moda Wonder Jeans, men da jeg (i jagten på et par ankle grazers, som ikke laves i Wonder-modellen) kom til at klikke et par af ASOS egne jeans hjem (dem jeg har på HER og HER), blev favoritten pludselig truet af en ny kærlighed. For Asos jeans er gode og bløde. Og holder formen. Og fås i lidt flere vaske. Og er endnu billigere. Så I kan nok høre, at der er mange årsager til at være begejstret – jeg kan kun anbefale dem. Og især nu, hvor I med rabatkode MAY20 kan få 20% rabat (gælder kun i 48 timer, så be quick:)). Jeg ærgrer mig over at jeg lige i weekenden har bestilt et par til fuld pris. #typisk

ASOS RABATKODE // MY FAVE JEANS

 

INDLÆGGET INDEHOLDER ADLINKS

18 kommentarer

 • Julie

  Nøj de er flotte, men græd bare lidt, da jeg så at nr. 1 næsten ikke er available i nogen størrelser mere 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa Acie. Hvis du vil have en fin ankel buks så tjek Noisymay’ busker ud – især den model der hedder Lucy. De minder meget om wonder i modellen og pasform, dog lidt mindre leggings-agtig og lidt størrer i størrelsen! :)-Den findes i et hav af forskellige farver og vaske. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie Pontoppidan

  Der står også ved mig at den allerede er blevet brugt en gang?? :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi S

  Den duer heller ikke hos mig ævævæv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nas

  virker desværre ikke, da de siger koden er blevet brugt en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Virker heller ikke her.. Siger at koden er brugt én gang!! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Den virker altså heller ikke hos mig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lm

  Åhh tak for svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bakgaardogco

  Ej øv koden virker ikke… 🙁 ASOS skriver at den er blevet brugt en gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Hmm.. Det er underligt – jeg kunne få den til at virke, og den skulle virke til 15. maj kl 23:59.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Marie Marott Bentzen

  Kan man stadig bruge koden? Synes ikke jeg kan få min til at virke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej 🙂 Den siger, at rabatkoden ikke er valid mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Mange tak for det hurtige svar 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Hej piger – de er meget normale i størrelsen (måske endda til den store side), så bestil trygt jeres normale størrelser og ligger i normalt mellem størrelser, så gå hellere ned end op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Lige hvad jeg også gerne vil vide inden, jeg fylder indkøbskurven! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ejjjj, jeg har lige bestilt klikket en bestilling hjem i går (bl.a. de fine perleørering fra dit studenter-indlæg). Kunne da godt lige have brugt de 20 % 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lm

  1 og 2 har været gemt længe på min asos profil, men jeg tør bare ikke købe jeans online :-O Hvordan er de i størrelsen, er asos ikke generelt lidt småt i det? De går nemlig fra 30 til 32 i taljen, og jeg plejer ligge på 30, tror du den går??:) hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Lækkert indlæg 🙂 Vil lige høre dig, hvordan er deres størrelser i forhold til bukser herhjemme fra?! Er de normale, mindre eller større?!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift // Skjortens Heering Cherry Mojito