Fotoglimt // Veninde-tid – ACIE
Inspiration // Billige cocktailglas

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Fotoglimt // Veninde-tid

Små fotoglimt fra noget, der kan have været verdens hyggeligste Store Bededag… Vi spiste is (den var ordentlig god, var den), slentrede rundt og grinede… Kløede Penny bag ørene og fik vendt verdenssituationer og en masse andet. Jeg elsker det øverste billede af de to grinebiddere, som gør mig varm helt ned i maven:) Iøvrigt har jeg tidligere snakket om det der med, at jeg godt kan forstå, at hele det her blogcirkus nok godt kan virke lidt indspist – og som at alle kender alle. Og jo, det er nok rigtigt, at det er en lidt indspist klub, men jeg plejer at sammenligne os med et håndboldhold – det er overordenligt svært ikke at blive veninder med folk, som man både deler hobby med (og endda en ret omsiggribende hobby) og som man iøvrigt havner i lokale med adskillige gange om ugen. Og så lige rejser lidt med. Og den slags. Men i modsætning til hvad man måske kunne tro, så snakker vi meget lidt om blogs, når vi ses sådan off-duty – tilgengæld snakker vi meget om tasker, sko, jobs, kærester, boligdrømme og alt det man nu ellers snakker med sine veninder om:)

Fotoglimt // Veninde-tid

9 kommentarer

 • OhMyGown

  Jeg føler mig bestemt ikke uretfærdigt behandlet, jeg er blevet anbefalet flere gange, men af andre små blogs. Jeg støder bare aldrig på store bloggere, der anbefaler små blogs, og det synes jeg såmænd bare er synd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Penny smiler altid. She’s that kind of dog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ja, jeg bliver også helt glad af at kigge på billederne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  1. Det synes jeg ikke er fair at skyde ‘de store bloggere’ i skoene, for jeg ser masser af links derude.

  2. Jeg fornemmer du føler dig lidt ‘uretfærdigt’ behandlet, og kan kun give ét råd: “Content is King” – skab noget nævneværdigt content og så skal links nok komme:) Ingen bloggere (ligegyldig størrelse) har nogensinde fået noget forærende, men har arbejdet hårdt for at være dér de nu engang er – man skal aldrig blogge for at blive ‘kendt’, men fordi man brænder for at skabe læsværdigt og inspirerende indhold 🙂

  Held og lykke med projektet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ja, det gode vejr er altså herligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Kæft hvor vi hyggede, selv hunden griner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dejligt smilende indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OhMyGown

  Det kunne være, at blogland ville blive lidt mindre indspist, hvis de store bloggere rent faktisk linkede til andre bloggere, end dem de ses med privat? 😉 http://ohmygown.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lauragraens@gmail.com_1

  Hvor ser det hyggeligt ud! Det er virkelig også et humørfyldt billede, det første. Lige til selv at blive i godt humør af – hvis man altså ikke allerede var i godt humør på grund af vejret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration // Billige cocktailglas