Outfit // Navy sæt fra Vila – ACIE
Fredags-favorit // Prikkede espadriller fra Zara

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

Outfit // Navy sæt fra Vila

I torsdags trippede jeg rundt i varmen i mit suit fra Vila. Jeg har en thing for sæt og lige det her sæt fra Vila er jeg blevet så glad for, at jeg også har klikket det hjem i helt hvid. Lidt nørdet – men altså; “if works, get it in multiple colors”. Det navy har jeg fundet i fysisk butik og det hvide har jeg klikket hjem. Nederdelen fandt jeg hos Bahne og toppen hos ASOS – det er meget normalt i størrelsen synes jeg (jeg har både over og underdel i L, for those wondering). Jeg havde egentlig en aftale med mig selv (og en meget dyr taske… I’ll get back to that) om, at jeg ikke skulle shoppe så meget i Maj. Og det er virkelig som om, at hele retail-verdenen so følge heraf, har spyttet musthaves ud i hovedet på mig i en lind strøm, og skabe og skuffer bugner. Jeg må vist snart have ryddet lidt ud og har meldt mig til et loppemarked i juni måned, for at få luget lidt ud:)

—–ooo—–

 

Ugh.. I’ve been meaning to getting back to adding a few words in English to my posts, buuuut… well… yeah, I have no good excuse. I bought this two-piece set a few weeks back – I found it irl, but it also exists in all white and I found that (… and bought that, haha) online. The skirt is available HERE and the top HERE. I’m such a sucker for sets these days

Outfit // Navy sæt fra Vila

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS

14 kommentarer

 • Nadia

  Nøj. Det er så lækkert i hvidt! Men det er desværre allerede udsolgt på ASOS hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du er så smuk, på den skønneste naturlige måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Sara: Sikke en luset kommentar.
  Acie: Du ser dejlig ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Normalt synes jeg du er ret god til at vælge tøj der passer til din kropsform, men i det her tilfælde funker det sgu ikke så godt – sorry! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kan du ikke lave en tictail i stedet for loppemarked, så os jyder også har en chance? 😀 elsker din garderobe jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fedt sæt – du ligner en million <3
  Vedr loppe, så bruger jeg samme str som dig, så sig ENDELIG til, så jeg kan spare op inden 🙂
  Tak for skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Jeg købte mit i Bahne i Waterfront, men det er en 2-3 uger siden efterhånden :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tusind tak – jeg er også super glad for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Jeg kan virkelig også kun anbefale det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tusind tak Anne – det er også virkelig rart at have på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja L.

  Så fint! Hvor har du fundet det navy i KBH?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mypassions@live.dk_1

  Super lækkert sæt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dam-Jensen

  Åh, det må jeg vist også lige få fingrene i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er virkelig fint til dig, Acie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags-favorit // Prikkede espadriller fra Zara