Opskrift // Acie’s Ferskentærte aka. Peach Pie – ACIE
Opskrift // LCHF squashghetti med laks og spinat i flødesovs

Opskrift // Acie’s Ferskentærte aka. Peach Pie

 

ferskentaerte-opskrift-2

Ahh.. Fridag! Og hvad bedre end at bruge den på at bage noget lækkert og sommerligt? Forleden bagte jeg denne ferskentærte… eller peach pie, hvis man føler sig lidt american, hvilket jeg jo ofte gør;) Den er er virkelig let at bage og tager ingen tid at smække sammen – en sand favorit på Kajen, og faktisk en opskrift jeg har delt for flere år siden, men i en hindbærversion, som heller ikke er ringe – find dén opskrift HER.

ferskentaerte-opskrift

Opskrift // Acie’s Peach Pie

 • 2 æg
 • 160g sukker
 • 100g mel
 • Vanilie
 • 2 ferskner

Pisk sukker og æg hvide (ca. 7-10 minutter med elpiskeren) og pisk så mel og vanilie i. Hæld dejen i en smurt tærteform og skær ferskenerne i tynde skiver. Dekorér kagen med ferskenskiverne (man behøver ikke trykke dem ned i dejen, men bare ligge dem forsigtigt ovenpå. De skal nok ‘falde’ ned) og bag kagen i en forvarmet ovn ved 200g i 20-23minutter…. Ooog – servér gerne kagen med vanilieis. Det er unbeatable.

—–ooo—–

It’s a bank holiday here in Denmark and what better way to spend a day off than with baking something sweet and summery? I made this peach pie a few days back and it’s really a fave in my kitchen – let me know if you’d like the recipe in English. I’ll make sure to add it – it’s super simple and super good:)

Opskrift // Acie's Ferskentærte aka. Peach Pie

Opskrift // Acie's Ferskentærte aka. Peach Pie Opskrift // Acie's Ferskentærte aka. Peach Pie

7 kommentarer

 • Mariann Jensen

  Den skulle så have 20 min mere end i opskriften for ikke at være rå -i min forvarmede ovn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kan man bruge syltede ferskner i mangel af friske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Jeg har aldrig prøvet, så jeg ved det ikke – men altså er det ikke bare noget med at prøve og se hvordan det går? Tror ikke det kan være helt håbløst!! Giv endelig en tilbagemelding hvis du forsøger:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] For egentlig er den baseret på min go-to-kage, som kan varieres i én uendelighed. I sommers lavede jeg den som ferskentærte, men med lidt kanel og friske danske øko-æbler gør den det også helt eminent som æblekage.. Og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg har lige siden at du postede opskriften tænkt at jeg skal lave den. I aften bliver det – perfekt som dessert til fodbolden:-)
  Men hvor meget vanilie skal der i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Kan afsløre at opskriften også er rigtig god med hindbær, hvis man har en pose frosne hindbær som man drysser ud over dejen istedet for fersken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie / It's My Passions

  Sikke en smuk kage (den smagte sikkert godt!) og så pæne billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift // LCHF squashghetti med laks og spinat i flødesovs