Bolig // 8 favoritter til under 500kr – ACIE
New in // Chanel 2.55 Reissue

Bolig // 8 favoritter til under 500kr

Som jeg nævnte forleden dag, så er boligsager noget af det jeg allerhelst shopper på udsalg – jeg synes man kan gøre nogle virkeligt gode kup, og jeg har selv et helt særligt boligønske i udsalgskikkerten, som jeg vil vende tilbage til ved senere lejlighed. Jeg synes det dueblå/grå sengetæppe foroven er ret fint – og et ret godt alternativ til de dyre(re) HAY-tæpper, som hele verden (undertegnede inklusive.. suk) alligevel har. Derudover drømmer jeg om at hænge en udendørs lyskæde op på altanen – det er simpelthen så hyggeligt! Keramikfaddet fra H&M er ret fint og en billig måde at få sig lidt marmor på (… det kan man jo aldrig få for meget af) og kurven fra Ilva er praktisk og pæn – og åndssvagt billig lige nu.

—–ooo—–

I love getting stuff for my home on sale – I find that there’s so many good deals to be made.. Much better than when sale shopping for clothes, if you ask me.. I love the dove grey/blue bed cover, which is a great (and affordable) alternative to the HAY versions and also, I’d love to get outdoor-lighting for my balcony. This lamp could really be the one!

Bolig // 8 favoritter til under 500kr

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Chanel 2.55 Reissue