Bolig // Mit andet hjem… på Vesterbro. – ACIE
Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons... og noget om at vinke farvel.

Bolig // Mit andet hjem… på Vesterbro.

Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-3 (1)Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-1

Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salgFlensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-4Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-3Flensborggade-lejlighed-acie-blog-indretning-vesterbro-til-salg-2

Ja, sådan ser der ud. På Flensborggade. Hvor Skjorten altså boede, da vi mødte hinanden. Nu bor han på Kajen. Og det er jo lidt skørt at have to lejligheder stående i København, så tiden er vist inde til at vinke farvel til Flensborggade, selvom det er et mægtigt rart sted:) Den er lige blevet lagt på nettet og vi har derfor lige fået billederne – jeg synes den er så fin, så det er helt vemodigt at skille sig af med den. Tilgengæld er det nu lidt mindre angst at dele den i dette forum – når man har sagt mentalt farvel, føles det ikke helt så privat. Og jeg synes der var så mange fine detaljer, som måske kan inspirere. Jeg elsker de rå murstensvægge (de har kostet blod, sved og tårer), cocktailtavlen i køkkenet (kan I kende min håndskrift fra headeren? 😉 ), arbejdsbordet på kontoret og ‘sengebordet’, som vi har lånt af Tine.. Det er dén stol, der engang blev omtalt som “magasinholder” i et fancy indretningsmagasin.. “Magasinholderen har Tine fundet på loppemarked”… It’s a chair. Det har vi grinet meget af 😉 Lampen på sengebordet er en gammel arbejdslampe, der har ligget på et loft i mange år inden den fandt glæde hos os igen. Og stolene rundt om spisebordet er dem vi tager med os til Kajen – begyndelsen på projektet om at samle forskellige sorte stole omkring et smukt plankebord. Et projekt, jeg nok skal skrive mere om, når vi når lidt længere:) Og det jeg er allermest glad for er, at det er lykkedes os at finde den gyldne balance mellem lyst og nordisk, uden at det er blevet klinisk. Ja. Det var altså Flensborggade – der sker mange ting lige nu, kan I nok fornemme. Men det er nok meget sundt:) Hvis I er nysgerrige efter mere, så kan I se plantegninger, flere billeder, præcis adresse etc. hos ejendomsmægleren HER. De har ikke fået lagt noget tekst op endnu, men det kommer nok:)

—-ooo—-

We’re in the process of selling my boyfriend’s old appartment and I thought I’d share some of the pictures from the listing – I really love the place, so it’s a little sad to let it go, but on the other hand, it feels stupid (and very expensive) to just have it for the sake of having it. I love the brick walls, the cocktail card in the kitchen (recognize my handwriting?), the bedside ‘table’ and lamp and the black dining chairs… And the fact that we found the perfect balance between light and nordic, without going too white and clinic. You can see the listing here if you’re curious for more pics:)

31 kommentarer

 • Frederikke

  Hvor er dit spisebord fra? Mega fedt – og leder efter præcis sådan et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Ved godt at indlægget er skrevet for lang tid og en sommer siden…men…lampen over spisebordet? Hvorfra? Er nemlig på jagt efter hvide lamper til spisebord, og det er virkelig svært…(eller – jeg er virkelig kræsen…)…men denne her er pæn, og kan også klare at der kommer en til ved siden af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lotte,

   Den er bare fra IKEA 🙂

   Vh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Argh! Men tak…bare lige når nu jeg har fundet 5000kr til 2 af Utzon Concert pendlerne…og så kan jeg gå i Ikea og stadig ha’ råd til en FEST! Bombom. Tilbage til tegnebrættet og prioriteringerne. Suk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Lejligheden på Vesterbro er blevet solgt og selvom Skjorten har boet på Kajen i et stykke tid, så føles det alligevel som om det er nu vi for alvor skal til at bygge et fælles hjem. Måske fordi salget markerer en slags ‘point-of-no-return’. Nuvel. Det betyder også, at der skal ske en masse ting med Kajen – og jeg glæder mig egentlig til at gå igang og få den lejlighed ud af det, som jeg drømmer om. Det er lidt mere overskueligt når man er to og heldigvis er vi meget enige om pænt og ikke-så-pænt. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åhh ja – de fine mørke, grønne låger, hvis jeg ikke husker galt. Som sagt – Skjorten har gjort den virkelig fin.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • betina49@hotmail.com

  Snigeren, I know ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Hmm… Jeg tror det? Flere af ejendomsmæglerne har sagt at den er oplagt til forældrekøb, men jeg ved ikke hvordan man bliver ‘godkendt’ til det. Tænker du i fht ejerforeningen? Eller? Synes klart du skal ringe til ejendomsmægleren – han kan garanteret svare super let 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ah, så giver det mening:) Sejt – så har du set den før mig. Jeg har aldrig set det gamle køkken fx!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liseflagstad@gmail.com_1

  Nej hvor er den lækker!!!! Lige præcis sådan en jeg leder efter – ved du om den er godkendt til forældrekøb?? Den er helt perfekt nemlig! 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nå, jeg kan ikke få lov at svare din kommentar, så skriver lige en ny. Jeg er 100% sikker – kan genkende gulvet i køkkenet og badeværelset, og jeg har også tjekket selve opstillingen ift. etage. Den var til salg i hele 2010, fordi sælger forventede en urealistisk høj pris for den. Som sagt blev mit bud afvist til stor frustration for Danbolig – og kort efter blev den taget af markedet. Så den blev aldrig solgt i den omgang, hvilket forklarer, at den ikke er registreret som været i salg siden 2002. Jeg lagde godt mærke til, at den så endelig blev solgt i 2011, og til en lavere og helt passende pris.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tehrijah@gmail.com

  Ja det er vel rigtigt, men så er der vel også til en god ferie hvis han får den solgt snart 😉 Puha den kaj der 😉 Men jeg krydser fingre for den ryger hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” – er det ikke sådan man siger? 😉 Kajens kvm-pris er endnu værre (45tkr)… Det er dyrt i København – og priserne er steget en del i løbet af de sidste par år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tehrijah@gmail.com

  Wow er lidt forbavset over prisen, den koster næsten (+-500.000) lige så meget som mit hus jo og vi har altså 146 kvm.. Er priserne virkelig så høje i KBH? 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Er du sikker? Han købte først i slutningen af 2011 og inden da havde en ikke været til salg siden 2002.. Så det kan ikke rigtigt passe med årstallet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ja, de er fra Adbo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Den ene er fra Bolia, den anden fra HAY og den sidste er en FDB-stol 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Tusind tak – og det er jeg glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Haha… Jeg har haft lidt indflydelse – og i de sager, hvor vi ikke kunne blive enige, blev Tine bragt ind som ekspertdommer og øverste myndighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Ja, der er super pænt – og det må også være lidt sjovt for dig at se, for du kender ham jo 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blog@acie.dk_1

  Du kender mig – jeg arbejder som Ninja i fritiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hvor er det fint! Ved du, hvor bogkasserne er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  PS. Jeg bød mere, end den endte med at blive solgt for (til Skjorten antager jeg så)… Their loss!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej, det er jo den lejlighed, jeg bød på i 2010 og ikke fik! Jeg tænkte straks, at den så bekendt ud… Han har godt nok gjort den fin.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Og hvor er de pæne sorte stole, som I tager med på kajen så fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Novra en lækker lejlighed! Kæmpe stor indretningsinspiration! (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lauragraens@gmail.com_1

  Hold op hvor er det pænt! Har Skjorten selv stået for indretning og sådan eller har du også haft en finger med i spillet? Ellers er jeg godt nok imponeret over de mandlige evner hvad angår indretning. Sådan ville min kærestes hjem aldrig se ud, hvis vi boede hver for sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Der er ellers pænt! Men ja to lejligheder er måske lidt meget….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • betina49@hotmail.com

  Hvorfor i alverden har vi aldrig stødt ind i hinanden på Vesterbro, hvis du har været der så meget? Jeg bor jo lige om hjørnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit // Pencilskirt og lyserøde slipons... og noget om at vinke farvel.