En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus

Sommersalat med feta og soyaristede solsikkekerner

Sommersalat med feta og soyaristede solsikkekerner

På disse varme, dovne sommerdage bliver der grillet en del på Kajen.. Det er så let at smække noget kød eller nogle gode pølser på grillen, smide en salat sammen og vupti, så er der serveret – simpelt og med uendelige variationsmuligheder. For tiden er en af yndlingssalater en kombination af hvad vi nu har af grønt i køleskabet, en cremet feta og soyaristede solsikkekerner.. Sidstnævnte laves ved at riste solsikkekernerne på en pande ved medium varme og så tilsætte et par spiseskeer soya og vente til den er kogt helt ind og kernerne er tørre. De er et virkelig godt salt og crispy pift til den fede feta og – i dette tilfælde – den lidt bitre spinat og de friske, syrlige tomater. De tager kun ganske få minutter og smager fantastisk godt! 🙂

Sommersalat med feta og soyaristede solsikkekerner

Sommersalat med feta og soyaristede solsikkekerner

We really use the BBQ a lot on these hot and lazy summer days – it’s just so easy to just slap some meat on the heat and throw a salad together. These days a fave includes feta cheese and soy roasted sunflower seeds – the seeds are a perfect crispy and salty add-on to any salad and work especially well with the fat feta and – in this case – the bitterness of the spinach and freshness of the tomatoes. It only takes a few minutes to make them and they can easily be stored:)

Sommersalat med feta og soyaristede solsikkekerner

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag på stranden, stribede shorts og en Champagnebrus