it’s my BIRTHDAY – ACIE
GIVEAWAY gold pearl bracelet

it’s my BIRTHDAY

<i>it's my</i> BIRTHDAY

Wuhuuu… I dag er min yndlingsdag. Min fødselsdag. Jeg holder aldrig op med at finde barnlig glæde ved min fødselsdag – måske er det også derfor, at jeg stadig markerer (fejrer er nok en overstatement) min halvårsfødselsdag.

I år fylder jeg 28. Det føles lidt underligt. Og jeg kan ikke helt huske, hvor 27 blev af. Men det føles ikke.. øh.. skræmmende. Eller hvad andre nu kan føle, når de fylder år. Jeg er ikke nået dertil, hvor jeg ikke kan lide at blive ældre. Hvor jeg har lyst til at være 24 for evigt. Lige nu føles det meget godt at blive 28 – passende… Jeg har nået en hel masse, oplevet en hel masse. Og hvis jeg sådan skal gøre regnskab, så er jeg egentlig meget tilfreds med hvad jeg har opnået på de 28 år – måske har jeg endda været lidt for hurtig på nogle punkter. Men det er ok. Sådan er det jo – når man er sulten på livet og verden og iøvrigt har en stor appetit;)

Så idag læner jeg mig tilbage i sommerlandet, sætter panamahatten lidt på skrå og vil bruge dagen på at huske at klappe mig selv lidt ekstra på skulderen, for det glemmer man alt for ofte til fordel for ambitioner om at løbe lidt flere ture, bruge lidt flere timer på job, se lidt flere venner, spise lidt sundere, bage lidt mere, rydde op lidt oftere, bruge lidt færre penge og alt det andet vi nu er så gode til at fylde vores dårlige samvittighed med… Men ikke idag – i dag handler det om perspektiv og lidt større linjer. Og den bedste føllergave I kan give mig, er at I selv gør det samme idag 🙂

—–ooo—–

Today’s my birthday. I turn 28 – and it feels great. I’m not one of those people who doesn’t like to get older – right now 28 feels just right. Fitting. I’ve done alot, seen alot, experienced alot. And I’m pretty happy with the way I’ve spend my 28 years.. So today I’ll lean back and give myself an extra pad on the back – it’s far too easy to forget one’s own accomplishments and instead focus on what we’re not doing. But not today! 🙂

37 kommentarer

 • Stort tillykke med fødselsdagen! Håber du har haft en vidunderlig dag lige efter dit hoved:-) OG fået fantastiske gaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tusind tak søde Cecilie – jeg håber at du og den lille rullepølse har det godt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Tillykke!! Jeg blev 28 for en måned siden, og kan godt have lidt krise over at jeg ikke har set ret meget af verden….
  Men altså…. Så har jeg lavet så meget andet! Det er bare som om, at det er “så vigtigt at få set noget af verden” – og jaja, det er da rigtigt, men man kan sgu få helt pres, altså! Man skal jo også have tiden og pengene til det. Kommer tid, kommer råd 😉
  NÅ, men tillykke med dagen!! 😀 Håber du har en dejlig fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Haha – du er sjov Rebekka. Vi bestemmer selv her i livet, hvad der er vigtigt – og hvis det har været vigtigt for dig, at opleve andre ting der ikke nødvendigvis kræver et pas og et visum, så kan jeg kun klappe begejstret af det 🙂 Og tusind tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tredje gang må være lykkens gang – jeg vil blot sige tillykke og at jeg helt sikkert kan genkende den barnlige glæde ved ens fødselsdag. Nettet i Bolivia i tungt at danse med, men solen skinner, så dagen er god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Haha, du er sød Laura! Og tusind tak – jeg er glad for at det lykkedes og håber at du har det godt i Bolivia? Det ser sådan ud på Instagram og jeg er meget misundelig på dit eventyr!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jotak, vi har det ret godt i Bolivia! For tiden sover vi længe for at slippe af med vores forkølelse, men heldigvis har vi en uges tid tilbage i La Paz før vi tager videre, så vi har masser af tid til at udforske og opleve endnu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaah du får sgu også et her: TILLYKKEEEEEEEE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Haha – tak, du verdens bedte moderedaktør. Stort kram!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen, pæne Acie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Kæmpe stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagen
  Jeg håber, du får en rigtig skøn dag i dejligt selskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tusind mange tak Karina – jeg havde den bedste dag 🙂 :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kæmpe tillykke med fødselsdagen, Acie! Må den bliver helt fantastisk! Og vil tage dine ord og perspektivering til mig – for hvor har du ret! 😉 Vi kan vidst alle blive bedre til at klappe os selv på skulderen for de ting, som vi faktisk har opnået – undertegnede inklusiv 😉
  Fødselsdagskrammer herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tusind tak Mette – og dejligt at mine ord kunne agere kærlig reminder til lidt flere end bare mig selv. Det er jo helt skørt – og jeg gør det selv hele tiden. Glemmer alt det gode og fokusere på alt det der kunne forbedres 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Tillykke! 28 er ingen alder. Du er jo en ung, ung pige 🙂 Hurra hurra hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Nej, 28 er en fantastisk alder. Jeg er allerede helt vild med den!! Og tak 🙂 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke! Jeg vil tage dine ord til efterretning og ikke dunke mig selv i hovedet over det stykke kage, jeg lige har spist 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Haha – der er frit kagelejde på d. 7. august – det har jeg bestemt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kæreste Acie,
  Først STORT TILLYKKE med dagen! 😀 Jeg håber den bliver helt fantastisk dejlig!
  Og tak fordi du lige minder mig om hvad det hele handler om, her på vores fælles fødselsdag 😉
  Jeg trøster mig lidt med at jeg ikke er alene om at være skyld i det lidt triste vejr i dag – Hvad har vi dog lavet! 😉
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Jaaaa – stort tillykke til dig også Astrid!! Jeg håber du havde en fantastisk dag? <3 Og for god ordens skyld, vil jeg nævne at vejret var upåklageligt her på Enø – jeg var ude og bade og alt muligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hip hip hurra og tillykke med din dag, må den blive intet mindre end fantastisk, og lige som du håber! Lyder som en fantastisk ide med for en gangs skyld at være tilfreds (og stolt) over alle de milepæle man HAR nået, istedet for at banke sig selv i hovedet over de ting man kunne have gjort yderligere. Tak for reminderen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tusind tusind tak – og den var helt fantastisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at du får en rigtig dejlig dag med dine nærmeste 🙂 jeg vil huske at klappe mig selv på skulderen i dag – jeg er alt for god til at give kritik og sætte mine egne forventninger for højt. Så mange tak for at minde os om de der vigtige klap på skulderen 😀 og endnu engang tillykke!

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tak og Sara – og tak fordi du brugte dagen på at klappe dig selv lidt på skuldere. We deserve it! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bakgaard

  Søde Acie kæmpe stort tillykke med fødselsdagen håber du må få en helt fantastisk dag sammen med dine nærmeste. Hip hip rosé, jordbær og masser af flødeskum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Hehehe – tusind tak Trine! Du kan tro, der blev skyllet rosé ned 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Stort tillykke med de 28 år Acie c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stort tillykke med dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dagen søde Acie, jeg håber at du får den bedste dag, i det bedste selskab! Og sikke en fornuftig måde at bruge dagen på, at klappe dig selv på skulderen og reflektere over alt det du har opnået på dine første 28 (som bestemt ikke er så lidt) i stedet for at slå dig selv i hovedet over det du kunne have gjort bedre, mere, anderledes. Virkelig god ting!
  Må din dag byde på rosé, flødepasta og kager ad libitum 😀
  PS hvor er det rart at kommentarfeltet endelig er blevet normalt igen 😉

  Tillykke igen igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tusind tak Sabrina – og hvor kender du mig godt. Jeg fik masser af kager, masser af rosé, rejemad og tapas. Flødepastaen må vente til koldere tider 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha man lærer jo et og andet når man sådan følger med – selvom det til tider kan virke nærmest stalkeragtigt at vide så meget om en man egentlig ikke kender 😉

   Jeg håber at du havde en dejlig dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Wie også min – stort tillykke til os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Jaaa – tillykke søde Ida. Jeg håber du havde en god dag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY gold pearl bracelet