BOLIG et stilleben og et DIY tip – ACIE
GLIMT af sommerlykke

BOLIG et stilleben og et DIY tip

BOLIG <i>et stilleben og et DIY tip</i>

BOLIG <i>et stilleben og et DIY tip</i>

Jeg bruger søndagen på at pakke flyttekasser ud. Ikke specielt spændende – og også derfor at jeg først tjekker ind lidt sent idag. For selvom Skjorten har boet noget tid på Kajen, så er det først med salget af lejligheden at alle hans ting er flyttet med. Alt fra indholdet af loftsrum til krydderiskuffe. Og pludselig står man dér med to af alt. Jeg er ved at blive sindssyg. Var forbi genbrugsstationen tidligere for at aflevere nogle af dubletterne i ‘bytte-huset’ (det er så dumt at smide gode ting ud, hvis nu andre kan få glæde af dem…) og fik nærmest kassen flået ud af hænderne. Og så er der blevet sat ting til salg på Den Blå Avis. En Eames DAW stol. Og et spisebord. Der kommer nok mere, men man skal jo starte et sted…

Og sådan føles det altså lidt som om, at hele Kajen er igang med en slags makeover. Nyt flytter ind, gammelt flytter ud. Nye ting skal passe med gamle ting. Og idéer opstår til at give gamle ting nyt liv. Derfor er dagen også gået med at dimse. Og så opstod idéen altså til at spraymale et par gamle (lidt random) vase-dimser i en hvid. Den ene kan I se på billederne ovenfor, hvor den nu er blevet hjem for en sukkulent og en del af et nyt lille fint stilleben på reolen. Og sådan kan en gammel sag altså finde ny anvendelse – det tager få øjeblikke, og de fleste vaser og stager egner sig til en gang spraymaling, og det giver sådan et fint uniformt og rent udtryk, at blande forskellige hvide vaser i indretningen:)

BOLIG <i>et stilleben og et DIY tip</i>

   

6 kommentarer

 • […] er søndag. Dimsedag, ved I nok. Jeg kører lidt rundt i samme cirkler, som jeg gjorde sidste søndag. Kombinationen af grønt, messing og hvidt drager mit øje.. Det kobberfarvede dåser og dimer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minja

  Fint, fint stilleben. Hvor er fadet fra? Det er lige sådan et jeg mangler til mit nye badeværelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej A!

  Hvor er lampen fra?? Har en selv, men mangler en mere… 🙂

  /S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Så fin, den vase er blevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg har også bare ” dimset ” ( fedt ord ) i dag…… Skønt skønt at får ordnet alle de ting, man har tænkt på hundrede gange, men ikke orket i sommervarmen… Endnu en gang et tegn på efterårets komme – God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT af sommerlykke