OUTFIT fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks – ACIE
INTERVIEW 5 hurtige til Julie Sandlau

OUTFIT fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks

OUTFIT <i>fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks</i>

OUTFIT <i>fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks</i>

OUTFIT <i>fredagssjov i Asos kjole og Marant sneaks</i>

Dress – ASOS // Sneaks – Isabel Marant // Bag – Balenciaga

Ah – endelig fredag! De her billeder er præcis en uge gamle, hvor jeg var på fredagssjov med et sandt dreamteam af blogdamer og Nokia Lumia – det har I sikkert hørt og læst om andre steder allerede, så jeg vil styre mig her. Bortset fra lige hurtigt at blære mig med, at Cath og jeg faktisk endte med at vinde fotokonkurrencen mod de andre damer med billedet HER. Det var også både meget meta, kreativt og indeholdende mine små cocktailpølsefingre, så jeg kan godt forstå at juryen ikke kunne stå for det;)

Jeg kom direkte fra job og Rockeren, havde snakket om høje hæle, pallietter og kjoler, så jeg var lidt udfordret på tøjvalg… Jeg endte i sort kjole og Isabel Marant sneaks, som I kan se. Og de fine krøller er curtesy of BLOW (helt sikkert ikke sidste gang, jeg har sat mig i stolen der) – jeg fik nogle gode tip til hvordan jeg får skabt de perfekte krøller, der kan holde hele dagen, så dét kommer der et indlæg med én af dagene 🙂

—ooo—

Finally Friday! These pics are exactly one week old and from last Friday were I was out having fun with a few other blogger ladies at the Nokia Lumia GoSee event. I came straight from the office and was a bit challenged in terms of attire – not wasy finding something that’s appropriate for both work, a night out with fancy ladies and riding around Copenhagen on bike-taxis (yes, those actually exist here.. crazy bike country), but I ended up in Asos and Marant sneaks.. The curls, however, are curtesy of BLOW – defo not the last time I swing by there!

This post contains adlinks:)

 

11 kommentarer

 • […] jeg lovede i sidste uge, så ville jeg dele nogle af de tip jeg sugede til mig, da jeg fik ordnet håret hos BLOW – jeg er en sucker for de store bløde krøller, og synes næsten jeg kan slippe afsted med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor ser du bare sød ud! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså AC, du er for læks! <3 du klæder dig med krøller 🙂
  Og hvor sejt var jeres billede ikke også lige?! 🙂

  God weekend, søde agurk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Haha, du er sød Sofie! 🙂

   Jeg kan godt lide at have krøller og laver dem så tit jeg bare orker – ikke helt lige så pro, som pigerne hos BLOW, but still! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var bare helt spændt på hvad vinderen af konkurrencen så vandt! Haha. Folk blev ved med at undskylde for spam på IG, men at det var pga. den der konkurrence 😉 I øvrigt super super fint outfit! Og de krøller klæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Haha – vi vandt et gavekort til BeautyAvenue (scoooooore) og den nye Nokia Lumia 930 telefon. Skjorten er helt oppe og ringe over den og har straks adopteret den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Hvor ser du godt ud! Lækre agurk altså 🙂 Jeg ser også meget frem til indlæg om krøller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tak søde Lika! Jeg skynder mig at få det skrevet færdig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  Du har virkelig også flot hår:) vil se frem til krøllet indlæg;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ACIE

   Tak, hvor er du sød! Jeg må se at få det skrevet færdigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW 5 hurtige til Julie Sandlau