POSTKORT Blonder på Brooklyn Bridge – ACIE
NEW YORK 5 ting jeg har med i tasken

POSTKORT Blonder på Brooklyn Bridge

POSTKORT <i>Blonder på Brooklyn Bridge</i>Kæk overskrift hva’?! Blondesagen er et New York-køb der er lige dele tækkelig og luftig – vi har nemlig ramt årets varmeste dage (… og her troede vi, at september ville være helt perfekt.. Luftfugtighed og 31grader.. Phew, det’ varmt..) og sveden perler, som vi trasker byen tynd. Jeg samler tips, super til mig, tager billeder og noterer – når jeg engang er tilbage på dansk jord skal jeg få skrevet jer en omfattende New York-guide 🙂

Idag er det blevet til en tur med the Staten Island Ferry, pittoreske vyer over både skyline og Frihedsgudinden, et besøg ved Ground0 der giver et smertende sug i maven, forbi NYSE, Wall St og rundt i the Financial District, over Brooklyn Bridge, pastrami sandwhiches på Katz’s Diner og vintage shopping i East Village.. Og så lige Times Square og Empire State by night senere.. Benene er ømme og min skridttæller på overarbejde – en ægte city-ferie, med andre ord;)

Uh – og lige en sidste opfordring; nu hvor jeg er lidt sløj til det med de jævnlige opdaeringer herinde, vil jeg opfordre jer til at hænge med på Instagram. Jeg har købt et amerikansk simkort og deler flittigt de mange indtryk in real time på Instagram:) Mit brugernavn er Acieagurk!

3 kommentarer

 • Lika

  Dejligt, nyd det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Super fin blonde-sag. Den sidder rigtig godt! 🙂 Og nøøøøj hvor er jeg misundelig! Jeg vil også til NY igen, men min bedre halvdel har været der 3 gange og mener, der må være andre byer i verden at kigge nærmere på 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spis en burger fra Shake Shack for mig – verdens bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK 5 ting jeg har med i tasken