WEEKENDTIP En tur til Papirøen – ACIE
LYSERØD OG STRIBER i Newport Beach

WEEKENDTIP En tur til Papirøen

WEEKENDTIP <i>En tur til Papirøen</i>

De her billeder er fra nogle uger siden, men det gør ikke tippet mindre aktuelt – en doven søndag trillede jeg ud på Copenhagen Street Food på Papirøen, hvor københavnerne nød en sensommerdag langs vandet. I de rå haller på Papirøen kan man blive mæt for ca. 50-75 kr fra én af de 40 food trucks – her er alt hvad hjertet kan begære og konceptet er en dejlig uprætentiøs modvægt til Torvehallerne, der konceptuelt ligger i samme boldgade… Selv slog vi til på mexikansk (… surpriiise!) og en friskpresset ananas-juice. Slog os ned i en liggestol og lod maden skylle ned af bølgeskvulp og en betagende udsigt over Københavns havn. De forskellige food trucks holder åbent fra 12-22, men man kan også få en god cocktail helt til kl 24, eller en friskkværnet kaffe allerede fra kl 10.

These photos are a few weeks old, but the tip is still good! Copenhagen Street Food is a collection of 40 food trucks in the raw wharehouse of an old paper factory and you can explore all sorts of different foods from all over the world. A meal costs between 50 and 75kr and the atmosphere is super chill and and laid back. Perfect for a Sunday outing!

5 kommentarer

 • Jeg vil vildt gerne derud men jeg har en idé om, at det tager en dagsrejse at komme derud. (nok fordi jeg har en fornemmelse af, at det ligger ved Halvandet, hvor jeg engang var på en date for at spille minigolf. Turen derud tog længere end minigolfen….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – det var ikke så galt og det er lettere at komme til. Man skal nemlig angribe Papirøen fra Christianshavn og ikke fra Refshaleøen, så afsted med dig! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor ser der hyggeligt ud! Godt tip

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Acie. Super godt tip! Papirøen er en hyggelig destination på en søndag – mums!
  Jeg fik lige spotted dine sandaler. De ser super lækre ud. Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSERØD OG STRIBER i Newport Beach