Om at være ude og hjemme på samme tid en søndag i Hoboken – ACIE
WEEKENDTIP En tur til Papirøen

Om at være ude og hjemme på samme tid en søndag i Hoboken

Om at være ude og hjemme på samme tid <i>en søndag i Hoboken</i>

Så er jeg hjemme på Kajen igen. Sådan fysisk ihvertfald. Jeg har det altid underligt ovenpå store eventyr og flyvninger fra langt væk. Det går så hurtigt at komme frem og tilbage, at mit hovede ikke kan følge med. Mentalt er jeg stadig i New York. Venter på dagens tenniskamp, s’mores på grillen, nevøkrammere, kolde Bud Light og udlfugter i en stor SUV… Men virkeligheden er en anden – det eneste der venter forude pt er store mængder vasketøj (verdammt…) og en benhård start på arbejde imorgen. Det kommer til at tage noget tid at fordøje vores tur – den har i sandhed været den perfekte ferie. Lige dele afslapning i forstæderne med weekendbrunches, mani-pedi’s, bifture, grillmad, tenniskampe og hygge med nogle af dem jeg holder aller mest af, kombineret med lange dage på Manhatten og spændende ture til Boston, Philadelphia, Amish-country, Newport Beach og Hoboken, hvor billederne til dette indlæg er taget.

I søndags drønede vi nemlig til den del af Jersey City som ligger på den anden side af Hudson River end the Highline og Chelsea Market. Lige på den anden side af vandet. Her er udsigten og New Yorks skyline uslåelig og en lang boardwalk snoer sig langs flodbredden. Her er parker, legepladser og store mængder motionister, der har nok verdens pæneste løberute. Vi fandt en park helt ned til vandet, med en veludstyret legeplads, hentede mad på hyggelige Washington Street der bugner af små caféer og slog os ned i solen ved et bordebænkesæt. En ret vellykket måde at spendere en søndag formiddag på. Bor man på Manhatten kan man tage en færge til Hoboken og nyde en en hel eller halv dag i lidt roligere tempo og med slående udsigt over en af verdens flotteste byer.

 

I’m back home and it feels weird. Mentally I’m still in New York, but physically I’m home. It’s like the whole transitpart just happened too fast for my brain to comprehend. We’ve had an amazing trip – the perfect mixture of family time and adventures. This Sunday we spend with the kids in Hoboken, which is a great spot to have some pretty unbelievable views of Manhatten from. We found a park, picked up some food and relaxed in the sun, while my nephew (who’s 3.5 and can’t sit still) was preoccupied on the nearby playground. A perfect day trip from Manhatten and highly recommendable.

10 kommentarer

 • […] og deres forældre… Vi gik ombord i Manhattan, oplevede Brooklyn, Williamsburg, Hobokoen.. Hoppede i poolen ude i Jersey, spillede tennis og blev vækket hver morgen af glade […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh! Jeg vil også til NYC!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du må SÅ meget undskylde, men nu er jeg simpelthen nødt til at fortælle dig, at det staves Manhattan og ikke Manhatten – sorry sorry sorry, men jeg fik altså lige kriller og var nødt til at fortælle det nu efter at have set det en håndfuld gange. Håber, du tilgiver mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – det er helt ok! Vi snakkede faktisk om det, da vi var væk, så det er bare en kæmpe ferie-brainfart fra min side:) Jeg er ikke så god til at få læst korrektur på mine indlæg – jeg bilder mig selv ind, at en occasional typo gør dem mere autentiske, men i virkeligheden ved jeg godt, at det bare er skide irriterende, for jer der læser med. Så sorry. Det er mig, der er doven!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, vil så gerne tilbage til New York. Mangler stadig at se flere af forstæderne, så vi må snart afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja kom lige afsted – jeg kan varmt anbefale Hoboken og Williamsburg.. Brooklyn var lidt mere blaah imo (dog stadig interessant.. bare ikke sådan hyggeligt og ferie-agtigt).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Velkommen hjem igen. Åh, jeg elsker Hoboken, min svoger og kone bor der og vi bor altid hos dem når vi er i New York 🙂 Der er så hyggeligt og som du skriver et lidt roligere tempo men ikke mindst en fantastisk udsigt til New York. Kan varmt anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak!! Og nice med familie i Hoboken! Det må virkelig være et hit – og så er I vel også tit afsted?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Desværre ikke tit nok, hvis det helt stod til mig 🙂 Men vi har da helt sikkert været afsted en del gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDTIP En tur til Papirøen