OUTFIT – navy scubatop fra H&M – ACIE
Inspiration til aftensmaden 6 nemme og sunde hverdagsretter

OUTFIT – navy scubatop fra H&M

OUTFIT <i>- navy scubatop fra H&M</i>

Jeg viste for nogle uger nogle forskellige ønsker jeg havde om at opgradere min workwear-garderobe, og det inkluderede den der vanvittigt pæne grå scubatop fra Malene Birger med bling på.. For tænk hvor den kunne pifte både jeans og nederdele op. Lige dele casual og dressy. Det klør næsten i pegefingeren for at klikke den hjem. Men jeg forsøger at være fornuftig. Og siger til mig selv at det er for mange penge, for et item, som jeg – højst sandsynligt, og hvis jeg kender mig selv ret – kun får glæde af en enkelt sæson. Så jeg har ladet være. Og som det jo gerne er, beriger highstreetguderne os jo med billigere alternativer – også i dette tilfælde. Jeg fandt denne sag i H&M – den er navy (helt ok), i scuba (tjek) og har bling på maven (tjek). Den er the next-best thing. For den er ikke helt ligeså fin som den fra Malene Birger. Det er den ikke. But it’ll do:) Jeg har desværre ikke kunnet finde den online, men den er vist bare fra det almindelige mærke for jeg fandt den ude i Waterfront (hvor der ikke er Trend-varer..).

 

A couple of weeks ago I did a post on great work wear items – that post included that oh-so-pretty ByMaleneBirger scuba top, that I’ve desperately been wanting… But it’s price tag is a little hefty for a piece that I’ll prob only wear for a single season (.. at most even).. Instead I found this great alternative in H&M – it’s navy, in neoprene, has bling on it and is about a 10th of the price… Check, check and check.. It’s super comfy and in stores now – haven’t seen it online at this point:)

 

Dette indlæg indeholder adlinks

11 kommentarer

 • Du ser bare skide godt ud kære du! 🙂 – Og super godt tip. Den er sikkert udsolgt nu, men tror alligevel lige jeg skal forbi min lokale H&M på mandag 😉

  God weekend!
  Kh.
  /S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hvor ser du godt ud 🙂 Hvor er dine bukser fra? De ser smadder lækre ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fin! Jeg må helt sikkert på jagt i min lokale H&M 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Do it – jeg er rigtigt glad for mig. Og til prisen gør det ikke noget, at den er lidt skør og måske kun vækker glæde i nogle måneder. Derfra kan den måske gøre en anden sjæl lykkelig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikkert en rigtig fornuftig idé – kunne nemlig også desværre forestille mig, at de fine sten hurtigt ville ryge af og blive grimme i vask og så er det jo mange penge for en kort glæde – for flot er den da 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har nu nok ret i. Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvordan sådan noget neoprene opfører sig i vask 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Den er fin! Jeg kiggede faktisk på den forleden – online.
  Den kan fås her: http://www.hm.com/dk/product/47020?article=47020-A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har jo helt ret! Jeg sad ellers og ledte og ledte, men uden held.. Og nu ser jeg, at der også findes en matchende nederdel – godt nok ærgerligt, at jeg ikke må købe flere sæt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til aftensmaden 6 nemme og sunde hverdagsretter