DET PERFEKTE PAR JEANS – jagten der aldrig ender – ACIE
MAD-GUIDE - de bedste restauranter i New York

DET PERFEKTE PAR JEANS – jagten der aldrig ender

DET PERFEKTE PAR JEANS <i>- jagten der aldrig ender</i>

Jeans er en fast del af min garderobe. Sådan meget fast. Jeg er en jeans-pige. Og jeg har mange jeans. For mange jeans. Og alligevel, synes jeg ikke, at der er nogen af dem, der er sådan helt rigtige.. Det er lidt skørt – men mon ikke I sidder et par stykker derude, der er med mig? For tiden kommer mine absolutte favoritjeans fra ASOS – og de er også gode, men jeg har bare lige den anke at de kun fås i en enten højtaljet version eller lavtaljet version. Jeg vil jo bare gerne have en helt normalt talje – hvor svært kan det være? Tidligere har jeg været meget glad for Vero Moda’s Wonder Jeans (som vist ikke findes mere?) – men jeg synes, at jeg sled dem for hurtigt. At de var for tynde i kvaliteten. Og det er altså også irriterende. Og så er det mit par fra Gina Tricot, som også er meget meget tæt på at løbe med en favorittitel, bortset fra, at de er liiiige 2 cm for lange (de skulle være ankle grazers, men ligner nu mest et par almindelige jeans, der er for korte… ikke så klædeligt).. Så det er ikke let, kan I nok høre… Lige nu overvejer jeg om jeg skal slå til på et par fra WonHundred. Eller Monki. Men er der mon nogen af jer, der har erfaringer I vil dele? Jeg leder efter et par jeans der er:

 • Ankelkorte – jeg er lidt forelsket i ankler for tiden, så ankelkig må der til….
 • Skinny, men ikke malede på. Jeg er træt af de der ultra-tight jeans, der er mere stretch end denim.. Jeg vil ikke have svaj og what not – men de må gerne være lidt løse (med vilje.. ikke bare fordi jeg har købt dem for store, for så taber jeg dem i taljen og får hængerøv.. ikke klædeligt).
 • Ikke hullede – jeg vil gerne kunne bruge dem på job, så jeg leder efter en mørkegrå eller sort vask, som ikke er fyldt med huller eller andet jazz…
 • Har normal talje – ikke høj, ikke lav… bare normal:)
Pics: se mit Pinterest-board for direkte links til billederne

47 kommentarer

 • Jeanne

  Har lige bogmærket dette indlæg de jeans jo er lidt af en jungle. Pt er jeg ret glad for jeans fra COS, da de er i “rigtig” denim og ikke malet på stretch. Jeg har et par derfra som er medium waist, smalle ben og ankelkorte. Den eneste ulempe er at de udvider sig lidt med brug, som denim jo gør. Men så længe man vasker dem hver anden uge ca, så er de helt perfekte igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] For nogle uger siden snakkede vi jeans… I var mange, der har ligeså svært ved at finde ‘det perfekte par’ som jeg har det, for det er altså også en jungle… Men jeg har tjekket alle jeres forslag ud – til de af jer, der ikke har orket at læse kommentarerne kan jeg fortælle at der var mange der anbefalede Topshop’s Jamie-jeans, Monki’s Mocki-jeans og forskellige Acne-modeller. Jeg har efterølgende været forbi Topshop for at klemme på Jamierne, men blev lidt afskrækket af at de skulle være ‘highwaisted’. Monki har jeg også været forbi, men uden held til at finde den helt rigtige vask… Og når nu jeg var igang, så gik jeg ind i Gina Tricot, for lige at lure udvalget (.. plus jeg havde set en svensk blogger i et virkelig pænt par på Instagram). Og så røg der et par med hjem. De er ikke perfekte, for de er en tand for skinny og lavtaljede – men længden er perfekt og vasken ligeså.. Og det bedste – Gina’s jeans er bare dem, der sidder bedst på mig. Som om de var fabrikeret med mine dimensioner i tankerne.. Modellen hedder Josefin og I kan finde den online HER – jeg kan ret godt lide detlajerne med lynlåsene. Sådan et par jeans har jeg længe ønsket mig. Så ja – ét skridt tættere på, og alligevel ikke. Er det ikke sådan det altid er?? […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg bruger Vero Modas Wonder jeans som en nødløsning. De er tit på tilbud og kan købes i min usandsynlige størrelse 25/34 til en rimelig pris (jeg har en giant ass i forhold til min talje, jeg er ikke skinny eller noget som helst). Men ÅH min gud, de knæ! Og de falmer vildt hurtigt! De er pæne i et par måneder, bevares, men jeg har faktisk ikke haft mere held med dyrere jeans når det kommer til stykket. Ellers synes jeg at Monkis jeans med normal talje har en OK høj talje – det kan jeg sagtens leve med. Og stoffet er tykt og lækkert, dog stadig med stretch. MEN. De laver dem ikke i benlængde 34 i de små størrelser, fy skamme! De er tit på tilbud til 80 kr sidst på sæsonen, I shit you not. Jeg har dem i en dejlig mellemblå. Jeg folder dem op én gang og så er de ankle grazers 😀 Ellers er de bare for korte. ØV. Så vinter-jeans bliver de aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Skin 5 fra Acne er mine klare favoritter – skinny på en pæn måde, ankelkorte (jeg er 176 cm høj, og 32 i længde er perfekt – med længde 34 er de ikke helt så pæne på mig, synes jeg), sindssygt behagelige og normal talje. De er dyre, men ALLE pengene værd. Går i mine stort set hver dag og føler intet behov for at eksperimentere med en anden model.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, det evige jeansmysterium…

  Jeg har haft overraskede stor held med Mango, som nemlig er normaltaljede, ikke stretchy og heller ikke skal tages på med skohorn og glidecreme, fordi de er skinny – og man får heller ikke flad røv i dem, som jeg ellers gør i fx Dr Denim og H&Ms jeans.
  Levis har lavet nogle, der fåes til 3 forskellige kropstyper, som jeg har tænkt mig at tjekke ud nu.

  Og PS: Hvis man bruger str 34 i længde, så har man altså IKKE korte ben! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – jeg skrev ‘RELATIVT i forhold til min højde’.. Jeg ved godt, at jeg ikke har decideret korte ben. De er bare lidt korte i forhold til resten af mig;)

   Og interessant med Mango – eneste minus er at man ikke kan prøve dem i butik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har i denne uge forsøgt mig med Monkis stretch-jeans, og jeg er ganske tilfreds! De findes i tre forskellige taljer, og mellem-varianten er lige tilpas efter min smag: Ikke for højt, så man ikke kan trække vejret, og ikke for lavt, så man ikke kan bevæge sig uden at vise både det ene og det andet. Jeg købte dem i en størrelse, der lige netop kunne lukkes, og de har givet sig tilpas, så det må vejen frem med dém.
  Derudover elsker jeg Topshops MOTO Leigh-jeans!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvordan er deres fit? Jeg var nemlig forbi en Monki og blev i tvivl om de var meget skinny?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg har et par Mocki liggende i en klassisk mellemblå farve, og jeg vil sige, at de er sådan “klassisk skinny” – dvs. sådan som skinny jeans var, før de blev rigtig stretchy og sådan helt stramme. Og selvom der står, at de er super-stretchy eller noget i den stil, så synes jeg altså, de føles meget som god gammeldags denim. Af samme grund har jeg egentlig tænkt mig at returnere dem, men måske skal jeg lige give det en chance. De sidder nemlig PERFEKT i taljen og over hofterne (mellemhøj talje), men jeg er ikke helt varm på, at de er lidt normcore-løse ned ad benene 🙂 Jeg har på den anden side ikke så lange ben, så det kan være, de folder mere ved anklerne på mig, end de vil gøre på dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Der er ét par jeans som seriøst er verdens bedste jeans – det er ikke for sjov, at det er dem som Anna Wintour bruger – det er selvfølgelig j brand. De sidder så godt og de holder så længe. Mener kun man kan få dem et sted i Kbh -men ellers har jeg set at zalando (?!?!) har fået lidt af dem. Men ellers sender j brand til DK.
  Og ellers er der også 7 for all mankind -også virkelig gode jeans og dem kan man få i både magasin og illum. Brug penge på kvalitets jeans som holder, især hvis du er jeans pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Enig! J Brand er de eneste jeans, jeg intet har at udsætte på. De sidder godt, passer i længden for mig med mine ellers lidt korte ben uanset model og holder både form og farve. De er virkelig de perfekte jeans. 7 for all mankind synes jeg derimod blev slidt tynde for hurtigt…
   Nogle taler meget positivt om jeans fra Uniqlo vist?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok – kan være jeg skal se nærmere på J Brand jeans. Jeg har bare ikke god erfaring med dyre jeans, så har egentlig (uden at det er en decideret bevist beslutning) undgået de rigtigt dyre modeller…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ja, det er mega svært. Prøv at tjekke disse ud fra H&M, de er mega lækre,
  (Dog lidt “dyre” for H&M) Men pengene værd!!
  Et godt råd, køb dem små!! De gir’ sig meget! Jeg fik købt str 33 – Og skulle ha’ købt en str 31…
  Blå: http://www.hm.com/dk/product/30297?article=30297-A
  Sorte: http://www.hm.com/dk/product/30331?article=30331-A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men er de ikke super skinny??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   De sidder til – Men på en lækker måde. Jeg er en pige med former, og de sidder som de skal på mig!
   Prøv dem næste gang du er i en H&M, det koster jo ikke noget i første omgang, som min Mor ville ha’ sagt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Acne Pop – dyre, men dejlige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Argh, kan så meget relatere. Er meget enig i, at Asos svinger utrolig meget i størrelse og mister hurtigt farve, og stoffet bliver hårdt og ubehageligt. Jeg har de seneste par år holdt mig til Gap Always Skinny, som er skinny uden at være påmalede. De fås i forskellige taljer, farver og også som ankle grazers. Dog kan størrelse og kvali godt svinge nogen gange – tror det er uundgåeligt! Hvis du ikke lige kommer forbi UK eller Frankrig, hvor de har butikker, fungerer det meget godt at bestille online. Pro tip: meld dig til nyhedsbrevet, der er ofte rabatkoder eller gratis fragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh – jamen, jeg skal da forbi en GAP næste gang jeg er i New York så!! Det lyder nemlig helt rigtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har desværre ikke et rigtig godt tip, men jeg vil måske råde dig til at tænke dig om, når du køber Won Hundred, for jeg købte et par i vinters, der øjensynligt virkede rigtig lækre, men de gav sig simpelthen SÅ meget, at de slasker fuldstændig på mig nu, og jeg bruger dem slet ikke, desværre. Det skal så lige siges, at jeg arbejder i en tøjbutik og derfor godt ved, at bukserne nærmest ikke skal kunne lukkes, når man køber dem, men på trods af det, har de givet sig halvandet nummer, hvis ikke to hele 🙁
  Og lige til din tvivl om Wonder, så findes de stadig, vi har dem i hvert fald stadig herovre i VERO MODA i Jylland 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for et godt og super relevant indlæg! Åh, du har så meget ret! De perfekte jeans kan bare rede alt, men virkelig også svære at finde. Jeg boede i en årrække i en model fra Acne, der sad perfekt og ikke var til at slide op (og derfor også pengene værd..), men de udgik og blev erstattet er stretch-helvede 🙁 Jeg ikke fundet nogle, jeg er tilfredse med siden, så jeg har desværre ingen forslag, men tillader mig lige at følge med. Måske er der inspiration at hente 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Vil lige tilføje, at jeg savner tiden, hvor stretch-helvedet var mindre udbredt og hvor jeg dengang boede i Diesel jeans med meget lidt stræk. Det var tider. Nu er der alt for meget og for stramt stretch derude. Mon det vender i fremtiden? Jeg håber det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg har heller ikke fundet de perfekte jeans, men jeg giver bestemt ikke op 🙂 Jeg købte for omkring 1 års tid siden et par fra WH – grå, normal talje, men shit et fejlkøb. De udvidede sig helt vildt og jeg fik mega hængerøv i dem. Aboslut ingen succes. Så dem kan jeg ikke anbefale. Mine favoritter er pt Selected femme samt MosMosh – dem bor jeg i pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå – øv! Var ellers ret hooked på WonHundred – men måske Selected Femme, kunne være en mulighed. Har de normal talje??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du har så ret Acie – Det er så svært at finde de perfekte jeans. Da jeg er meget lav er de fleste jeans alt for lange og der hvor knæet skal være sidder derfor på skinnebenet, som resultere i at hvis de skal være skinny ved anklen er de det ikke!
  Jeg har dog fundet nogle som passer og det er topshops jeans da de fås i forskellige længder (også til de lave) og med normal høj talje 🙂 Den model jeg har er skinny leigh moto, de er dog ikke i sådan rigtig denim men det er deres model Jamie som også har normal høj talje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også indtryk af, at Skinny Liegh Moto er meget tight, men I har nok ret i, at jeg skal forsøge mig med en Jamie! 🙂 Ved du Topshops jeans er store eller små i størrelsen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dr. Denim er mit favorit jeansmærke disse år: De har forskellige talje-højder, fin balance mellem stretch og denim, rimelig pris og mon ikke der også skulle gemme sig en model med ankel-kig et sted i deres sortiment.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heller ikke et mærke, jeg havde tænkt over – jeg må lige undersøge!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg har et par jeans fra Inwear, Slim May, der opfylder opfylder dine betingelser, på nær at de ikke er ankelkorte. Men jeg har fundet det perfekte par til mig selv – virkelig. Jeg blev lidt lykkelig, da dem fik dem på første gang 🙂 God jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret glad for de der Asos Ridley high waist. Dog synes jeg de varierer lidt i størrelsen, hvilket er lidt irriterende. Og så synes jeg, det kan være svært at finde den der helt rigtige jeansblå farve. I hvert fald hvis man ikke vil have huller i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffie

  Kan kun give Betina ret, Topshop Jamie jeans er virkelig gode, og har hurtigt taget 1. Pladsen i mit klædeskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er jo stor fan af Topshops Jamie jeans, de sidder super godt, lander under navlen og findes i en milliard farver (ok så måske ikke en milliard, men mange).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hørt. De er så gode!
   Og de fås også i en model, der er ankel kort 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det rigtigt? Dem tror næsten at jeg må prøve!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har også svært ved at finde de perfekte jeans. Mit problem er dog mere, at de ofte ikke er lange nok. Jeg ligger mellem en 34 og 36 længde, og H&M’s 34’er længde er altså oftest ikke lang nok. Derudover er mit problem også, at jeg har en, ja man kan vel kalde det strutnumse, mens taljen er lille. Det kommer tit ikke til at passe, så jeg går for det meste med bælte 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih… Lange ben og strutnumse – det lyder nu ikke så dårligt altså;) Selvom jeg godt kan forstå, at det er træls i forhold til jeans!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  jeg er blevet sindssyg glade for 2nd One jeans (undermærke til Five Units)
  De sidder altid perfekt, og med normal talje. Da jeg arbejdede i butik præsenterede jeg også alle kunderne for dem, og 9 ud af 10 synes at de sad fantastisk. De er dog normale i længden, så de skal smøges op for ankelkig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også haft et par, men synes de er meget ultra skinny – har de nogen modeller der ikke er det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Det er virkelig en evig jagt (præcis som med den perfekte tee). Jeg var også på Wonder-bølgen, men synes der kom knæ i dem ret hurtigt. Nu holder jeg mig til Ridley modellen hos Asos – men de mister godt nok meget farve. Øv! Meld gerne tilbage hvis du prøver Monki eller WonHundred!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå, det er sjovt – jeg har slet ikke tænkt over, at de mister farve. Og fik heller ikke knæ i min Wonders (måske fordi jeg nåede at sprække dem i røven inden..) – jeg skal nok sige til, når jeg beslutter hvad jeg går efter;-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg følger lige med her, jeg synes nemlig det kan være absurd svært at finde jeans – især når man som jeg er en lang sag med dertilhørende lange ben, så de fleste jeans uden ekstra længde stumper på den knap så fashionable måde. Har du ikke også den slags problemer, eller er det bare mig der er uheldig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • … Jeg er desværre født med relativt korte ben i forhold til min højde, så jeg kan godt klare mig med 34 i længden;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Desværre og desværre, det skal du på sin vis være ret glad for, for det kan altså virkelig være overraskende svært at finde bukser der er ca. 36 i længden. Mange brands er åbenbart begyndt at køre med størrelser der kun varierer i vidden og ikke i længden – dét funker altså ikke på lange stænger. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I am steadily looking for the prefect jeans … and hope one day I will find it!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International giveaway: Top form by the reasons of problems
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har for nylig købt modellen Mocki fra Monki og det er et af de bedste par jeans jeg nogensinde har haft. Tyk i kvaliteten, perfekt mid waist og tætsiddende med stretch. De kan kun anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • OK – måske jeg skulle slå til. Til 250kr er det jo til at overskue:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAD-GUIDE - de bedste restauranter i New York