Happy Halloween – én fra arkivet – ACIE
REJSER - en weekendtur til Hamborg med veninder og mænd

Happy Halloween – én fra arkivet

Happy Halloween <i>- én fra arkivet</i>

Haha.. Det her føles helt åndet – og lidt off key i forhold til det der æstetiske univers, jeg ellers forsøger at bygge herinde.Nuvel. Éngang imellem må man også være lidt noller, for altså – if he shoe fits.. Og det er Halloween og det fortjener et lille glimt i arkivet til en tid, der var engang – nemlig til første gang jeg boede i USA. Til ‘rigtig’ Halloween. Jeg havde lånt min roomates vaskeægte gymnastik-leotard i pink sparkles og en matchende scrunchie. Oprindeligt var mit hår vist også crepet (?), men det er vist svært at se på billederne her. Jeg har aldrig været særlig god til at klæde mig ud – men when in Rome, right?! Når det er sagt, så er devisen en noget anden, når man er til Halloween i sådan en vaskeægte amerikansk collegetown – det er mere ‘skimpy’ end ‘scary’, så jeg forsøgte mig med en gylden middelvej. 80erne var vel lige dele scary OG skimpy, non!? 😉 Kan I have en (u)hyggelig Halloween derude – jeg glæder mig til at fejre min med veninder og mænd i Hamborg!

5 kommentarer

 • Helt enig i, at det er hyggeligt at du hiver frem fra gemmerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg husker godt, at jeg læste en masse om din tid derover. Tror jeg nok. De kan altså det der med udklædning, de der amerikanere 😉 I øvrigt – Det klæder bloggen SÅ meget at du hiver frem fra gemmerne. I love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Så enig med dig Lika – det er toppen med lidt gamle billeder:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg også prøvet at være i USA over Halloween, og de går virkelig all-in og jeg må indrømme at jeg syntes det er møg sejt 🙂 bare ikke når det bliver max uhyggeligt!! Haha så er jeg altså en kylling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Looks like here is somebody who knows to celebrate 🙂
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSER - en weekendtur til Hamborg med veninder og mænd