SØNDAG – i bordeaux sweater og lyserød frakke – ACIE
WEEKEND - morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit

SØNDAG – i bordeaux sweater og lyserød frakke

SØNDAG <i>- i bordeaux sweater og lyserød frakke</i>Jeg weekend’er den rigtigt, kan I nok fornemme. Weekenderne har aldrig været vigtigere end efter jeg fik fuldtidsjob. De er næsten hellige. Og jeg er nærig med dem. Kender I det? At man ikke vil bruge sin weekend på hvad som helst? Rengøring fx.. Adr… Eller regnskab… Dobbelt-adr.. Nej. Kager, kaffe og blødre sweatre – det må der til. Og speaking of, ville jeg vise jer min nye sweater fra Storm&Marie. Jeg var forbi butikken på Gl Kongevej inden jeg tog til New York og forelskede mig i den – faktisk forelskede jeg mig i mange ting, men det er en helt anden snak, som jeg vil vende tilbage til senere på ugen. Jeg synes farven er så fin – og så passer den så pænt til min lyserøde frakke fra ASOS.. Et rigtigt Acie-outfit, hvis jeg selv skal sige det;) Jeg håber I nyder det sidste af søndagen derude – personligt, vil jeg se at få bestilt tid hos frisøren. Det er vist blevet udskudt liiiidt for længe efterhånden (‘dagens sidste tid er kl 15:30 – hvordan lyder det?’… dårligt, hvis jeg nu skal være helt ærlig..).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND - morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit