SMÅ GLIMT – af hverdagslykke – ACIE
OUTFIT - Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel

SMÅ GLIMT – af hverdagslykke

SMÅ GLIMT <i>- af hverdagslykke</i>

Nogle af de seneste billeder fra min instagram – jeg synes instagram er ret hyggelig. Både fordi det er en lidt mere uforpligtende måde at dele på – på bloggen bliver det jo gerne lidt mere omfattende end et mobilbillede og 100 tegn, men på instagram kan man få lov til at dele de små hurtige tanker og glimt.. Det bliver lidt mindre poleret og måske lidt mere personligt. Og ihvertfald meget mere ‘real-time’-agtigt:) Jeg håber, at nogle af jer følger med dér også og de der ikke gør kan finde mig på @acieagurk – hvis I altså har lyst! 🙂 God torsdag fine damer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel