BOLIG – Kajen i COSTUME – ACIE
JUL PÅ KAJEN - varm julekakao med procenter

BOLIG – Kajen i COSTUME

BOLIG <i>- Kajen i COSTUME</i>

 

Costume har været på besøg på Kajen og snakket lidt om det med boligstil og indretning.. Jeg har svaret – efter bedste evne… Mens jeg var lidt benovet over at jeg overhovedet blev spurgt. Mig. Og Costume. Jeg kan huske da jeg som 15årig fik mit første Costume og med store øjne bladrede igennem siderne. Hårhhåårh… Nu og gad de se mig. Og Kajen. Hm. Den er blevet rigtigt fin, den lille artikel og I kan finde den HER.

Reaktionen herhjemme gik på noget á la: “Modeblogger!”, fnøs Skjorten grinende, da han læste overskriften. “Nu kan du altså ikke løbe fra det!”, fortsatte han.. Jeg grinede. Og trak på skuldrene. Som bloggen er blevet fler-facettet med årenene (engang imellem tænker jeg, at det ikke kun er bloggen, der er blevet det.. men også mig selv.. det er vel det der sker.. altså – det er vel dét, det er, at blive voksen.. at blive fler-facettet.. if that’s even a word.. nå.. sidespor..) er kategorien blevet mindre vigtig. Jeg er bare agurk… and I like to eat, travel and wear pretty shoes.

12 kommentarer

 • E

  Hvor kan jeg købe den fine plakat, du har stående ved siden af barvognen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Det er netop dine facetter der gør, at jeg har været et trofast læser de sidste fem år (..shit mand, tiden flyver)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er også virkelig pjattet med din fine barvogn og er derfor ligeledes meget interesseret i at høre om det er et særligt mærke? Jeg har søgt på Dba, men der skal man vist være mere end ualmindelig heldig for at få fingre i en magen til din 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla

   Desværre ikke – det er en gammel sag, og der er ikke noget mærke. Jeg søgte bare på ‘barvogn’.

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Din barvogn er simpelthen så flot. Min kæreste og jeg er helt vilde med det. Derfor ville jeg høre om man var så heldig, at der stod et mærke på den? Så det var muligt selv at lede efter et magen til/lignende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina

   Nej desværre ikke – det er en gammel sag (antik?!), så der er ikke lige noget mærke:(

   Prøv løbende på DBA og Lauritz, vil være mit bedste råd.

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! 😀 tillykke med det. 🙂
  Hvor er din bar kommode ting fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker artiklen, så sejt 🙂 Mon du vil vise endnu flere billeder herinde? Mangler inspiration til min kommende lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3 Tjow.. Lige nu er der lidt julet og kaos-agtigt på grund af spisebords-byggeri, men måske efter jul? Det kunne være meget hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som læser er jeg glad for at det ikke kun er mode herinde. Jeg elsker dine tips til f.eks. redigering af billeder, opskrifter, inspiration til indretninger og så videre. Men selvfølgelig også moden 😉 En god blanding af alt det bedste! GOD weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er så sød Laura – tusind tak. Jeg er glad for at du læser med, og for at du så flittig kommenterer. Det betyder mere end du tror!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL PÅ KAJEN - varm julekakao med procenter