JUL PÅ KAJEN – julehygge og DIY til-og-fra kort til download – ACIE
OPSKRIFT - lækre bløde flødekarameller med lakrids

JUL PÅ KAJEN – julehygge og DIY til-og-fra kort til download

JUL PÅ KAJEN - julehygge og DIY til-og-fra kort til download

 Julefreden sænker sig langsomt over Kajen – der er styr på julegaverne, træet er pyntet, kagedåserne er fyldt med juleknas og mine små hjerter er landet fra New York, så jeg har fået fyldt depoterne op af små klem og glade grin. Alt er godt. Idag skal vi byde julen velkommen med gode venner – der er dømt julefrokost. Vi har været i køkkenet i flere dage – panko-panerede fiskefiletter, ansjosmayo, forskellige slags sild, varm leverpostej, små frikadeller, hjemmesyltet agurk (der er mange jokes, der bare står og venter efter sådan én, men jeg lader den stå… det er også en slags statement..) og en masse andet:) Forleden aften pakkede jeg pakker ind – det er (helt ærligt) ikke min favorit-beskæftigelse, og ofte får jeg det udskudt til aller-sidste sekund… Det viser sig typisk også på resultatet, ahem… I år prøvede jeg en anden taktik – var i god tid, var forberedt, tilsatte projektet en gin-tonic. De fleste projekter lettes betragteligt, hvis man tilsætter en gin-tonic. I skulle prøve det;)

Som led i forberedelserne havde jeg lavet mine egne til-og-fra-kort i Photoshop – jeg har lavet 4 forskellige og printet dem på en helt almindelig farveprinter på lidt tykt papir. Man kan også printe dem på labels, hvis man vil gøre det ekstra nemt. Printer man på karton eller tykt papir skal de bare have et hul med en hulmaskine og er ellers good to go.. De kan også skaleres op og ned alt efter behov, pakkestørrelse og præferencer. Jeg håber, at nogen af jer kan få glæde af dem derude – I kan finde dem til download som highres PDF lige her.

JUL PÅ KAJEN - julehygge og DIY til-og-fra kort til download

JUL PÅ KAJEN - julehygge og DIY til-og-fra kort til download

JUL PÅ KAJEN - julehygge og DIY til-og-fra kort til download

JUL PÅ KAJEN - julehygge og DIY til-og-fra kort til download

 

8 kommentarer

 • Kristine

  Ih hvor fint. De smukke sløjfer på de lyse pakker, hvor er de købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Superfine, tak for deling ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt – jeg håber I er nogen der kan få glæde af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læses

  Nøjjjjj….hvor det altså bare pænt og superfotogent! det slår sgu toysRus-papiret med rimelig mange længder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahah – herhjemme ligger der altså også FætterBR-papir under træet.. Hverken Pix eller Nix værdsætter deres fasters krea-skills (endnu), så de får børneversionen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hygegeligt ud! Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - lækre bløde flødekarameller med lakrids