BOLIG – et lyst julehjem – ACIE
JUL PÅ KAJEN - julehygge og DIY til-og-fra kort til download

BOLIG – et lyst julehjem

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

En lille billedstormfra julen på Kajen. Det er 4. søndag i advent og vi er dovne. Meget dovne. Planen er lidt at blive under dynen hele dagen. Måske afbrudt af en gåtur – hvis det ikke regner. Og kun måske. Skjorten har lige serveret varme croissanter og jeg har lavet kaffe og juice (squash, æble, appelsin, ingefær og citron).. Den er grøn, så jeg tænker, at den må have positiv effekt på sunhedsbarometret efter gårdagens julefrokost. Der er dømt morgenhår, klatter af gårdagens mascara på min højre kind, madprograms-marathon, tykke sokker og min nye julesweater, som jeg ellers havde svoret at jeg ikke skulle ud i (hvem andre end onkler og morfædre har den slags?!…. mig.. nu… obviously.. men altså..), indtil den hang i H&M nedsat til en hund og jeg blev grebet af stemningen. Nu er jeg nødt til at gå med den resten af julen for efter 2. juledag er den jo død. Indtil næste år. Nuvel. Det føles i hvertfald som jul. En mild snapsehovedpine flankeret af store mængder hygge og en julesweater – the quintessential Christmas, hvis I spørger mig. Rigtig god 4. søndag i advent derude – tænk hvor er december gået hurtigt!

12 kommentarer

 • Uh! Jeg er stor fan af christmas jumpers. Lykken er at dukke op til julearrangementer hele familien i juletrøjer. Veronicas og mit juletøj er dog bare rødt med lidt paillet/julet Peter Plys (det er Veronica der sporter Peter Plys) mens min mands er full blown med julemand og 3D rensdyrnæse (http://www.marksandspencer.com/christmas-crew-neck-jumper/p/p22335603)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seriøst I er grineren – elsker den sweater og føler mig helt kedelig med mit guldglimmer-hjerte nu.. Haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Jeg er nødt til at høre hvor den fine guldbakke kommer fra? Sikke fin den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER at have en julesweater, og jeg går i min hele tiden nærmest. Det er bare så hyggeligt, varmt og lidt kikset alt sammen på samme tid 😀 Dit hjem ser super hyggeligt ud og stilrent ud – og er det nogle bløde pakker jeg kan skimte under træet? 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • b

  Jeg troede lige du havde kastet dig ud i den røde med snefnug på. Men den med hjertet købte jeg også i sidste weekend netop fordi den var sat ned. Og pæn selvfølgelig. Og med pailletter.
  God søndag
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – lige præcis. Pæn. Og med pallietter. Og så hang den jo lige dér og var nedsat;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var godt nok også svært fristet af en julesweater i år, men måtte sande at det i sidste ende nok ville være spild af de penge jeg ikke engang har. Så jeg putter mig i stedet i min kæmpe store uldsweater, som også sparker lidt til julestemning – om ikke andet hjælper det i hvert fald med julemusik i ørerne. God doven søndag! Jeg må hellere bruge min på at skrive opgave…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man skal aldrig bruge penge man ikke har, så det var fornuftigt disponeret. Håber opgaveskrivning gik fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det lyder, som en kopi af min dag – dog har jeg ikke nogen skjorte, men så klarer jeg den alene.
  Hvad ser I af madprogrammer? Jeg craver ny inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi så Hestor Blumenthal – han laver sådan nogle vanvittige ting, men det er virkelig hyggeligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL PÅ KAJEN - julehygge og DIY til-og-fra kort til download