JUL PÅ KAJEN – de sidste forberedelser – ACIE
SØNDAGS-OUTFIT - og en tur om Kastellet

JUL PÅ KAJEN – de sidste forberedelser

JUL PÅ KAJEN <i>- de sidste forberedelser</i>Så er tiden til juleforberedelserne ligeså langsomt ved at rende ud; men jeg ved godt, at mange af jer, der læser med, har travlt med karrierer, studier og en masse andet, og måske derfor ikke er helt i mål med julerierne endnu – do not dispair! Jeg har samlet et Pinterest-board med det bedste nettet kan tilbyde af julerier – her er alt fra inspiration til gaveindpakningen, opskriften på de bedste vaniliekranse, gratis printable julekort, inspiration til julepynten og små hyggelige DIY-projekter (som den virkeligt pæne foldestjerne på billedet), der lynhurtigt kan få enhver i julestemning. I burde altså kunne finde svaret på lige den (de?) dele af julerierne, der mangler før julefreden endegyldigt kan sænke sig:) Glædelig lille Juleaften!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS-OUTFIT - og en tur om Kastellet