ET UDSALGSTIP - leopardstøvler fra ShoeShiBar og lidt bling

OUTFIT – hvide vinterfavoritter i hvid vinter

OUTFIT <i>- hvide vinterfavoritter i hvid vinter</i>

Så kom den hvide jul alligevel – bedst som jeg havde nået at efterlyse den! Jeg sprang ud af sengen af ren begejstring (.. det er da meget rart, lidt sne stadig kan begejstre, non?!), da Skjorten råbte forleden morgen, at sneen var kommet. Og frosten ikke mindst. Jeg elsker klare frostdage – kulden gør mig intet og jeg ville vælge dén frem for vamere, men fugtigt gråvejr any day. Nuvel. Lad os stoppe med at snakke om vejret;) Som de fleste andre har jeg spenderet juledagene med at spise (!!!) i selskab med familie. Først til den ene side, og så til den anden side. Jeg kørte det samme outfit to dage i træk – følte mig lige dele snu og doven. Men for dulens – ingen ville jo opdage det (altså lige over den håndfuld og lidt til, der læser med her, haha), og hvem gider spendere dovne juledage med at genopfinde (h)julet et passende juleoutfit?! Jeg trak i min sorte kjole fra Monki (g.e.n.i.o.u.s.), parrede den med min YSL-clutch og et par perleøreringe, mens jeg glædede mig over endelig, at have fået samlet nogle wardrobe-stables, der tillod et absolut minimum af tanke-aktivitet i forbindelse med påklædningen. Score.

Idag starter de store udsalg – skal I mon afsted? Og have fat i noget fint? Selv overvejer jeg at slå til på et par Isabel Marant ‘Bart’ sneakers, hvis jeg skulle være så heldig at falde over dem til en fornuftig pris. Derudover intet i kikkerten…. siger jeg nu… let’s see.

Adlinks: Coat – ASOS (sold out – similar in light grey) // Dress – Monki // Scarf – Monki (sold out – similar) // Sunnies – Celine ‘Audrey’ // Clutch – Saint Laurent

   

6 kommentarer

 • Jeg er også altid i tvivl på ASOS, men jeg har den vist i en 12 – jeg tror det er det jeg plejer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Slouchy-Coat-in-Texture/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4307825&WT.ac=rec_viewed&CTAref=Recently+Viewed

  og må jeg spørge hvilken størrelse du har taget? Er altid lidt i tvivl på Asos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  lækkert look!
  ER frakken ikke den derinde der hedder “asos slouchy coat in texture” som er derinde på udsalg nu??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det hed den ihvertfald da jeg købte den, men jeg kunne ikke finde den, da jeg lavede links til dette indlæg, så troede den var udsolgt. Smid meget gerne et link, så folk kan finde den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er først lige kommet tilbage til København og dermed også sneen. Ingen sne i det sønderjyske i denne omgang, desværre. Men jeg glæder mig til gåture de næste dage med frost og kulde! Det er alligevel lidt rart. I hvert fald er det lige en tand rarere så at komme hjem i varmen igen. Det lyder som nogle dejlige juledage 🙂 Selvom jeg lige har ædt flere dage i streg, er jeg nu ikke helt færdig med julemaden, haha. Kunne godt liiiige klemme lidt mere and ned. God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET UDSALGSTIP - leopardstøvler fra ShoeShiBar og lidt bling