6 UDSALGSHIT – der også holder i 2015 – ACIE
OUTFIT - Wonhundred Inguna turtleneck sweater

6 UDSALGSHIT – der også holder i 2015

6 UDSALGSHIT <i>- der også holder i 2015</i>

Udover den sorte Inguna-strik fra Wonhundred, som jeg viste jer igår, så har jeg også hapset nogle andre gode sager på udsalget… Alle prædiker jo, at man skal holde sig til de gode klassikere i god kvalitet på udsalget og det er jeg sådan set enig i – mit eneste ‘men’ er bare, at jeg jo ikke lige er den mest sprælske type og sjældent køber ret meget andet end items, der har en vis grad af ‘klassiker’ over sig. Nuvel. Ikke destomindre har jeg fundet 6 gode items, som jeg ikke ville være bleg for at slå til på..

 1. En varm og praktisk vinterjakke – jeg så den på Tine, og ville fluks have den. Er dog glad for at jeg ventede et par uger, for nu er den blevet min til -50% og stod således kun i 450kr. Sikke et kup!
 2. Mine yndlings-jeans fra ASOS er også på tilbud – de viste fås for ca 150kr, og så må man jo hamstre…
 3. Jeg har faktisk overhovedet ikke brug for flere sneakers (eller sko, in general), men skulle jeg tilføje ét par, så skulle det være et par helt hvide sneaks.. Disse fra Isabel Marant røg derfor med hjem, da de røg på -40% og nu skal jeg lige gå og overveje dem lidt. Jeg vil style dem meget sådan som på billedet her, her og her.
 4. Jeg har tidligere snakket om det der med at have en klassisk sort silkekjole hængende i skabet, der kan redde én fra tøjkriser og dumme impulskøb – den her fra Ganni er ikke noget dårligt bud og lige nu på -40%.
 5. En klassisk sort læderjakke har også længe været på listen, men jeg leder stadig efter den heeelt rigtige. Den her fra Envii rammer meget af det rigtige og er lige nu på -50%.. Noget af et scoop, hvis man står og mangler:)
 6. Et klassisk suit har alle vel brug for og Tiger of Sweden må vel siges at være the place to go for den slags – det her i navy er sindssyg pænt, mindre ‘maskulint’ end et klassisk sort og et ret godt alternativ. Find jakken her og bukserne her.

 

Indlægget indeholder adlinks

19 kommentarer

 • Anna

  Jeg købte dynejakke lige da den kom på udsalg i str m/l. M. Den ligner dog et telt på mig, meget uklædelig. når man er 167 høj drukner man i den, så dem røg retur. Men pæn det er den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det kan jeg godt forstå – den er stor på mig og jeg er knap 180, så jeg kan næsten forestille mig, hvordan det måtte have været:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg er 176 og 60 kg/størrelse 38-agtigt…xs/s eller m/l, vil I mene?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • xs/s klart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Cool, tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tjek denne og prisen!!!
  Normal pris: 2000,- (eller mere på andre sider).
  Jeg har lige købt den, og den er fucker fed. Munderings Kompagniet laver skønne læderjakker.
  http://www.fashionforme.dk/brands.ffm1/slim-skindjakke.KARLA-MDK-SORT_42

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De jeans er for lækre, bare mega nedtur at de er udsolgt 🙁 øv bøv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja de er rigtigt gode – men de er da ikke helt udsolgt. Der er stadig en del (yderliggende) størrelser tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hvid Thøgersen

  Hvor har du fundet Marant sneaks til 40 %? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie:)

   Hos YHS, men de er vist ret udsolgt nu. Jeg skal nok holde øje med dem derude og smide et link, hvis jeg ser dem igen.

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Åh du er heldig, du fik fat i dem – de er så smukke! Og ja, de er nemlig udsolgt hos yhs – det blev de hurtigt (ihvertfald i de små størrelser ;))
   Jaaaa, tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie H

   Jeg fandt skoene i Moshi Moshi på Østerbro til 40% idag, men der var dog kun 35, 36 og 37 tilbage…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Acie. – lækre sager! Overvejer dynejakken kraftigt;-) Hvilken str. tog du den i?
  På forhånd tak og godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg MÅ eje den læderjakke. Men jeg håber lige den kommer lidt længere ned end 50 % 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Det er nogle fine ting, du har fundet frem 🙂 Hvordan er ASOS bukserne i størrelserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - Wonhundred Inguna turtleneck sweater