OUTFIT – sort, hvid, nude og leopard – ACIE
JANUAR-DETOX - 3 enkle juice-opskrifter..

OUTFIT – sort, hvid, nude og leopard

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

Boots – Shoeshibar (sold out) // Dress – Monki  // Coat – ASOS (adlink) // Clutch – Saint Laurent // Sunnies – Celine ‘Audrey’ (adlink)

Det føles som evigheder siden de her billeder blev taget. Det er det på sin vis også. De er fra 2. juledag, hvor vi var på vej til julefrokost hos min familie, og således var jeg trukket i favoritkjolen fra Monki, leostøvler fra Shoeshibar, perleøreringe og velfriserede lokker. Ovenpå ferien har jeg helt savnet at se ‘ordentlig’ ud igen. Der er – indrømmet – gået lidt meget jeans, dynejakke og lammeuld i den siden nytår juledagene… Nuvel – nu er jeg tilbage på kontoret, tilbage på hælene og i en nederdel. Lad os se hvor længe det varer, inden mageligheden igen sætter ind? Det er jo januar;)

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>
OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

 

7 kommentarer

 • HC

  Åhhh så fin! 🙂 Må man spørge hvor halstørklædet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pifft pifft du ser jo fantastisk ud.
  Måske skulle man netop gøre lidt extra ud af sig selv i januar, så bliver den ikke så lang og mørk at komme igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er da sød – tusind tak! Og ja – det synes jeg er en god idé! Jeg er virkelig ikke januar-fan, men altså – med lidt høje hæle kan man jo klare det meste;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogle fine billeder, dem her! Synes ofte det kan gå lidt galt i modlys, men her rammer det virkelig fint! Hvem tager egentlig dine billeder? Nogle gange tager jeg mig selv i at være så naiv og ulogisk tænkende, når jeg forestiller mig at bloggeren selv tager billederne, men det kan jo slet ikke lade sig gøre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde Laura – og det er Skjorten, der tager alle mine billeder.. Til hans første fødselsdag i vores parforhold fik han et kamera (… så var stilen lagt, non?!) og siden er han blevet en virkelig god fotograf.. Når han gider.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, god stil! Så ved han hvad han går ind til 😉 Men jo, han er da blevet ret habil med et kamera! Jeg stemmer for et indlæg med Skjortens fototips, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heheh – det tror jeg ikke jeg får ham lokket til… Selvom det er en god idé;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUAR-DETOX - 3 enkle juice-opskrifter..