SHOPPING – there’s a new boy in town.. – ACIE
EN STATUS - 5 fredagsspørgsmål til mig selv..

SHOPPING – there’s a new boy in town..

SHOPPING <i>- there's a new boy in town..</i>

Tadaaa – her er han sådan. Chanel-ulykken fra Paris. En Boy bag i grå fløjl. Den er lidt mindre end min 2.55’er og materialevalget bløder den ellers lidt rå taske op. Jeg regnede egentlig ikke med, at jeg ville kunne få fat på den – forventede, at den ville være væk for længst, men pludselig var den der. I butikken på Rue Montaigne. Og efter at have sovet et par nætter på beslutningen, var jeg ikke i tvivl. Sådan måtte det være. Og den har – needless to say – hængt på mig lige siden:) Så ja – der er en ny Boy in town, han er blød, lidt grå og iøvrigt en lidt rå type… Og jeg synes han er ret fin!;)

SHOPPING <i>- there's a new boy in town..</i>

SHOPPING <i>- there's a new boy in town..</i>

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STATUS - 5 fredagsspørgsmål til mig selv..