INSPIRATION – 8 idéer til din (dovne) mandagsfrisure.. – ACIE
WEEKEND - i varm strik..

INSPIRATION – 8 idéer til din (dovne) mandagsfrisure..

INSPIRATION <br>- 8 idéer til din (dovne) mandagsfrisure..

Jeg vasker ikke hår hver dag. Faktisk forsøger jeg at holde det på 3-4 gange om ugen. Lige for tiden træner jeg 4 gange om ugen, og det er så dét, der afgører hvor tit jeg får vasket hår.. Søndag er bootcamp-dag og dermed hårvaskedag – det giver mig også 15 minutter længere under dynen mandag morgen, og dét er jeg svært tilfreds med. For at spare yderligere tid, har jeg samlet et inspirations-board med idéer til mandagsfrisuren. Med andendags-hår må det gerne være lidt messy – jeg ender typisk i noget á la nr 4, men også den lave knold eller hipster-knolden som på nr 1, har jeg da været igang med. Jeg synes nr 8 og nr 3 er særligt gode bud på frisurer, jeg må prøve af – de ser avancerede ud ved første øjekast, men er alligevel ret simple. Det er et et hit, hvis man spørger mig. Så yes – 8 gode bud til en lidt doven (og messy) mandagsfrisure. Måske er I et par stykker, der kan få glæde af lidt inspiration allerede nu til morgen:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND - i varm strik..