VIDEO – en lille feriefilm.. – ACIE
JUICE-FAVORIT - grøn superjuice med fennikel..

VIDEO – en lille feriefilm..


Som I ser dette sidder jeg et sted på den tyske Autobahn og nærmer mig sneklædte bjergtinder, flødepasta, rødvin og kaiserschmarrn – der er nemlig skrevet FERIE henover kalendersiderne, og jeg har glæææædet mig som et lille barn. Det er hårdt, at skulle vente helt til uge 9 med at tage på ski, synes jeg;) Den næste uges tid er jeg ikke så hurtig på tasterne i kommentar feltet, men her kommer ikke til at være stille, for i rygsækken ligger kameraet og jeg står klar til at knipse løs af ferielykken, så I derhjemme også kan få et lille skud;) Arrivederciii!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUICE-FAVORIT - grøn superjuice med fennikel..