VIDEO – en lille feriefilm.. – ACIE
JUICE-FAVORIT - grøn superjuice med fennikel..

VIDEO – en lille feriefilm..


Som I ser dette sidder jeg et sted på den tyske Autobahn og nærmer mig sneklædte bjergtinder, flødepasta, rødvin og kaiserschmarrn – der er nemlig skrevet FERIE henover kalendersiderne, og jeg har glæææædet mig som et lille barn. Det er hårdt, at skulle vente helt til uge 9 med at tage på ski, synes jeg;) Den næste uges tid er jeg ikke så hurtig på tasterne i kommentar feltet, men her kommer ikke til at være stille, for i rygsækken ligger kameraet og jeg står klar til at knipse løs af ferielykken, så I derhjemme også kan få et lille skud;) Arrivederciii!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUICE-FAVORIT - grøn superjuice med fennikel..