FERIE – livet i lyserødt.. – ACIE
SØNDAGSFROKOST- grilled cheese med spinat, avocado og pesto..

FERIE – livet i lyserødt..

FERIE - livet i lyserødt..
Mens resterne af sidste uges lungebetændelse langsomt er ved at slippe sit tag i min krop, lader jeg batterierne op på toppen af italienske bjergtoppe. Slår bløde sving i sneen iført mit mest lyserøde outfit og konsumerer store mængder kulhydrater iform af fyldige pastaretter til frokost.

Jeg er stadig i fuld gang med penicillin og jeg kan godt mærke at jeg ikke så stærk som jeg plejer – en iøvrigt elskværdig kollega kunne nogle uhyggelige statistikker over hvor hurtigt man faktisk taber kondition og muskelmasse, når man er sengeliggende. Ikke for sarte sjæle, skulle jeg hilse og sige, men tilgengæld nok forklaringen på at mine ben hårdnakket insisterer på en daglig eftermiddagslur. Nuvel. Vi kom afsted. Det er ferie. Jeg får frisk luft og mange timers søvn. God mad og sol på næsen. Det er svært ikke at forstille sig at dette er kuren på alt. Alt. Lungebetændelse inklusive. Jeg giver således en solid tommel opad, til livet i lyserødt..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSFROKOST- grilled cheese med spinat, avocado og pesto..