OUTFIT – onsdags-workwear.. – ACIE
REJSER - New York-stinenser

OUTFIT – onsdags-workwear..

OUTFIT - onsdags-workwear..

Jeg prøver at få vist noget mere work wear og heldigvis er det lidt lettere nu, hvor dagene er længere og lysere:) Forleden så jeg sådan her ud – de sorte ruskindspumps er ét af de bedste køb jeg nogensinde har gjort mig. Tror de kostede 329kr i Mango for 4-5 år siden og de har reddet mig et utal af gange siden. Hælhøjden er en ren vinder – på 8 cm kan jeg køre bil, løbe rundt mellem møder hele dagen og også smutte i supermarkedet på vejen hjem uden at få ømme fødder.. Når det er sagt, så havde jeg helt ustyrligt ømme lægge, ben og baller, da disse billedet blev taget (.. tak Sara), så det der med høje hæle var faktisk jævnt opad bakke.. Hele dagen;)

Pumps – Mango (old) // Tights – Falke // Skirt – H&M // Sweater – Pieces // Coat – H&M (old)

OUTFIT - onsdags-workwear..

 

OUTFIT - onsdags-workwear..

 

OUTFIT - onsdags-workwear..

 

OUTFIT - onsdags-workwear..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSER - New York-stinenser