LØRDAGSLYKKE – Givenchy & kærlighed – ACIE
OUTFIT - lyserød frakke og Isabel Marant

LØRDAGSLYKKE – Givenchy & kærlighed

LØRDAGSLYKKE - Givenchy & kærlighed

Der er flyttet en nattergal ind på Kajen. Eller. En Givenchy Nightingale, om man vil. Jeg klemte på den, da jeg var i Paris. Konstaterede at det var den perfekte hverdagstaske. Skulderstrop, lynlås. Pæn og klassisk. Kan rumme en laptop. Kan tåle at ligge i et overhead compartment, når jeg flyver. Alt det rigtige altså. Men ovenpå Chanel-købet var det ikke rigtigt tidspunktet at investere yderligere… Jeg måtte spare op, tænkte jeg. Og satte den tilbage på plads. Smilede venligt til den håbefulde sales assistant i Lafayette og dampede videre.

 

Igår morges tog Skjorten til London. Der er mange rejsedage for tiden. Og nu altså i en weekend. Det er ok. Det er svært at øffe over den andens rejseaktivitet, når man selv har været mindst lige så slem. Jeg klemte ham farvel kl 5 med indtørret savl på kinden og øjne som små knappenålshoveder. Lagde mig tilbage på puden og sov videre til det var mit vækkeur der begyndte at bamle.. Landede på kontoret til sædvanlig tid og blev overrasket af en kæmpe pakke. Fra Net-a-Porter? Forvirret. Pakkede ud – overrasket, overvældet. Dén. Tasken fra Paris. Han havde kunnet huske den. Det føles lidt eventyragtigt. Jeg føler mig ihvertfald ret heldig. Både fordi jeg har ham. Og fordi jeg nu har en nattergal;) Det er ren kærlighed…

LØRDAGSLYKKE - Givenchy & kærlighed

 

LØRDAGSLYKKE - Givenchy & kærlighed

26 kommentarer

 • […] model, som er perfekt til os kontorrotter og vores computere, papirer, hovedtelefoner og what not. Jeg har tidligere ytret mig om, hvilke krav jeg har til mine hverdagstasker og den her lever mere end op til dem – lynlås, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ham Skjorten lyder til at være en rigtig skøn mand! Det Givenchy-eventyr er da den dejligste virkelige historie, jeg længe har hørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, jeg smelter jo lidt <3 hvor er han sød! Og den smuk 🙂 sikke en kærlighedserklæring!

  Heldige AC 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jorunn

  fantastisk lesing!!herlig historie, nydelig veske, tillykke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lekker taske <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  VIRKELIG smuk taske – tillykke med vidunderet! Ved du om det er den store eller mellem modellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er medium-modellen – den store er MEGET stor, nærmest weekend-taske agtig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hold da magle for en fin gave! Gid pengene sad lidt løsere på min kæreste, jeg har da et par små drømme som han godt liiige måtte diske op med hist og her. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  av min arm, sikke en lækker sag!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er det en fin historie! Tillykke med både ham og tasken 😉 Tasken ser virkelig perfekt ud! God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smuk lørdagslykke Ac

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Sikke da en charmetrold, han er!! 😀 og hvor er den flot, tasken! Materiel forelskelse coming up…;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Årh, ham skjorten er vist en keeper! Så pæn og klassisk taske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan tro han er en keeper – og ikke kun fordi han kan finde ud af dét med tasker <3 #hårdramt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Se det er da en sød historie, lige til at blive i godt humør af! -også som læser. Du er en heldig én 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for – jeg synes også selv, at det var så sødt, at det måtte deles. Og ja – det er jeg ihvertfald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åhhhh en fin historie Acie! Tasken er smuk og mit romantiske hjerte bobler lidt ekstra. Tak for det og nyd din weekend 🙂 Kram Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh det er jeg glad for – jeg er også håbløs romantiker og helt til fals for sådan noget her.. HAvde aldrig troet det skulle ske for mig, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a wonderful giveaway!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - lyserød frakke og Isabel Marant